skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Seeb feat. Bastille – Grip

Οι Seeb συναντούν τους Bastille στο νέο τους τραγούδι, “Grip”!

Τίτλος τραγουδιού“Grip”

Καλλιτέχνης: Seeb feat. Bastille

Μουσική / Στίχοι: Bastille, Seeb

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Other People’s Heartache, Part 4”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 7 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το EDM duo από τη Νορβηγία, Seeb, που αποτελείται από τους Simen Eriksrud και Espen Berg δίνει την ευκαιρία στους Bastille να συνεργαστούν μαζί του. Οι έξι συνολικά καλλιτέχνες καταφέρνουν να συνδυάσουν τα tropical house στοιχεία με την synth-pop μουσική και το αποτέλεσμα φέρει τον τίτλο “Grip”. Μπορεί η επίσημη κυκλοφορία της εύρυθμης αυτής δημιουργίας να είχε δρομολογηθεί για τις 8 Δεκεμβρίου, μία εσφαλμένη κίνηση όμως της Universal Music Group που προσέθεσε τις πληροφορίες στην βιογραφία του duo ήταν η αιτία για την ανεπίσημη κυκλοφορία του.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού συνυπογράφονται και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, οι Seeb εν τέλει στις 3 Δεκεμβρίου επισημοποίησαν την κυκλοφορία του τραγουδιού μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram, δηλώνοντας παράλληλα μεγάλοι θαυμαστές των Bastille.

Ο Dan από τους Bastille μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του για το “Grip” μέσω του Twitter: “Έχουμε δουλέψει σε διαφορετικές versions του ‘Grip’ εδώ και καιρό και δοκιμάσαμε ζωντανά διαφορετικές ενσαρκώσεις. Πάντοτε μας άρεσε το τραγούδι, αλλά ελπίζαμε να το ακούσουμε από τα αυτιά κάποιου άλλου. Οι Seeb μετέτρεψαν την μεγάλη, ‘ακατάστατη’ κιθάρα μας σε κάτι νέο κι εντελώς διαφορετικό, αλλά ταιριάζει απόλυτα με το τραγούδι”.

Seeb feat. Bastille - Grip

Back To Top