skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sting & Shaggy feat. Morgan Heritage, Aidonia – 44/876

Ο Sting και ο Shaggy κυκλοφορούν άλλο ένα τραγούδι από το αναμενόμενο κοινό τους album!

Τίτλος τραγουδιού“44/876”

Καλλιτέχνης: Sting & Shaggy feat. Morgan Heritage, Aidonia

Μουσική / Στίχοι: Ashante Reid, Kameron Corvet, Kennard Garrett, Orville Burrell*, Shaun Pizzonia, Sting

Από το LP“44/876”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Η νέα συνεργασία μεταξύ του μεγάλου τραγουδοποιού Sting, με τον Τζαμαϊκανό superstar, Shaggy, είναι το νέο που μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό με τις κυκλοφορίες από το πρώτο τους κοινό δίσκο που θα έχει τίτλο “44/876”. Πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη λίστα είναι το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι  που ακολουθεί τα “Don’t Make Me Wait” και“Morning Is Coming”.

Στο τραγούδι συμμετέχουν επίσης το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα των αδερφών Morgan, Morgan Heritage και ο Τζαμαϊκανός τραγουδοποιός της dancehall, Sheldon Lawrence, γνωστός ως Aidonia.

Ο Sting και ο Shaggy πριν από μερικούς μήνες ταξίδεψαν και παρέμειναν για μερικές εβδομάδες στη Νέα Υόρκη για να τα ηχογραφήσουν, δημιουργώντας μουσική που συνδυάζει άψογα τους ρυθμούς της Καραϊβικής, με παραδοσιακό και μοντέρνο στυλ αλλά και με μια pop τεχνική και rock ενέργεια.

To album που δημιουργήθηκε από αυτή την παράταιρη συνάντηση θα έχει τίτλο “44/876” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Ο Shaggy θα συνοδεύσει τον Sting στην μεγάλη επικείμενη περιοδεία του στην Ευρώπη και δεδομένου πως ο μεγάλος Βρετανός καλλιτέχνης έχει δώσει ραντεβού και με το ελληνικό κοινό στις 22 και 23 Ιουνίου, αναμένουμε δούμε αν τελικά θα ανέβουν μαζί επί σκηνής και στο Ηρώδειο!

Sting & Shaggy feat. Morgan Heritage, Aidonia - 44/876

Back To Top