skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Swanky Tunes feat. LP – Day By Day

Μία χορευτική συνεργασία ήρθε από τους Swanky Tunes και την LP!

Τίτλος τραγουδιού“Day By Day”

Καλλιτέχνης: Swanky Tunes feat. LP

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Effective Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι Swanky Tunes είναι το trio των Νο.1 Ρώσων DJs που έχουν μπει ουκ ολίγες φορές στο DJ MAG TOP 100 (η πιο υψηλή άνοδος του 2016) και τώρα μας παρουσιάζουν την πιο αναμενόμενη συνεργασία των indie και dance κόσμων, καθώς μπήκαν στο studio με τη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό LP, τη νέα star του rock-n-roll και κορυφαία live-performer. Το καινούργιο τους single με τίτλο “Day By Day” θα κάνει σίγουρα τη μουσική κοινότητα ευτυχισμένη με τη μοναδική φωνή της LP και την ελκυστική παραγωγή από τους Swanky Tunes. Η παγκόσμια πρεμιέρα του ξεκινά στις 20 Ιουλίου και κυκλοφορεί από την Effective Records. Πριν από την κυκλοφορία του, το single έχει ήδη λάβει τεράστια υποστήριξη από τα μέσα ενημέρωσης ενώ το video clip της συνεργασίας αυτής έρχεται σύντομα.

Προηγουμένως, και τα δύο ονόματα του single έκαναν αίσθηση στο κοινό με τα χορευτικά remix στις επιτυχίες της LP, “Lost On You (Swanky Tunes & Going Deeper Remix)” και “Other People (Swanky Tunes & Going Deeper Remix)”, που ξεπέρασαν συνολικά τα 2.0 εκατομμύρια μετρήσεις στο Shazam.

Το τελευταίο album της LP έφτασε στις υψηλότερες θέσεις των charts στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και περιείχε τα singles “Lost On You”, “Other People”, “Suspicion”, “No Witness” ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και μια συνεργασία με την μεγάλη Γαλλίδα τραγουδίστρια Mylene Farmer που έχει τίτλο “N’oublie pas”.

Swanky Tunes feat. LP - Day By Day

Back To Top