skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thalía & Fonseca – Sube, Sube

Η λαμπερή Thalía συνεργάζεται με τον Πορτογάλο τραγουδιστή, Fonseca, για το νέο της τραγούδι “Sube, Sube”!

Τίτλος τραγουδιού“Sube, Sube”

Καλλιτέχνης: Thalía & Fonseca

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Valiente”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Μεξικανή τραγουδίστρια, Thalía, για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου της, με τίτλο “Valiente”. Με το κοινό να την αποθεώνει σε κάθε βήμα της, η 47χρονη πλέον Thalía φαίνεται πως είχε ήδη βρει τη συνταγή της επιτυχίας από τα πρώιμα στάδια της μουσικής της καριέρας, δηλαδή από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Περνώντας, λοιπόν, στην επικαιρότητα, προσφάτως η επιτυχημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το “Corazón Valiente”, με σκοπό την προώθηση του δίσκου της και τώρα φέρνει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο “Sube, Sube”.

Στα φωνητικά πέρα από τη γνώριμη φωνή της Thalía συναντάμε και αυτή του Κολομβιανού τραγουδιστή, ονόματι Fonseca. Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν αρμονικά στην latin αυτή δημιουργία, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επίσημης tracklist του album “Valiente”. Συνολικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 13 τραγούδια και μοναδικές συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως η Lali (Luisana Esposito), οι Gente De Zona, η Ana Mena, ο Carlos Rivera, κ.ά.

Το “Valiente” που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου έρχεται ως follow-up του προηγούμενου δίσκου της, με τίτλο “Latina”. Πέρα από την κυκλοφορία του δίσκου, το κοινό αναμένει και την επόμενη περιοδεία της, με σκοπό την προώθησή του, ώστε να την αποθεώσει επί σκηνής.

Thalía & Fonseca - Sube, Sube

Back To Top