skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Magic Gang feat. Jessie Ware – Take Care

Οι The Magic Gang συνεργάζονται με την Jessie Ware για το soulful τραγούδι “Take Care”!

Τίτλος τραγουδιού“Take Care”

Καλλιτέχνης: The Magic Gang feat. Jessie Ware

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “The Magic Gang”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Επί τέσσερα συναπτά έτη προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν τον δίσκο τους οι The Magic Gang και μάλιστα τραγούδια που κατέληξαν να περιλαμβάνονται σε αυτόν, είχαν ήδη γραφτεί από τον πρώτο καιρό. Τελικά το “The Magic Gang” album τους κυκλοφόρησε στις 16 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε και σε αυτό περιλαμβάνονται 16 μοναδικές, soulful δημιουργίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και το “Take Care”. Για το τραγούδι αυτό, το τετραμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους Angus, Jack, Kris και Paeris συνεργάστηκε με την Βρετανίδα τραγουδίστρια, Jessie Ware.

Το “Take Care” αποτελεί μία αργόσυρτη, μελωδική, synth-pop, με στοιχεία της soul δημιουργία, όπου η Jessie Ware συμβάλει φωνητικά, χωρίς ωστόσο να υπερισχύει η φωνή της, ούτε να αναδεικνύεται το εύρος και το βάθος της. Η αξιοσημείωτη αυτή συνεργασία έχει κριθεί θετικά από τα μέσα, ενώ στο σύνολό του ο δίσκος, “The Magic Gang”, χαρακτηρίστηκε ως αυτό που πρέπει να κάνει η “εξαιρετική pop μουσική”, ενώ οι The Times μίλησαν για “το νέο, καλύτερο κιθαριστικό συγκρότημα της Βρετανίας”.

Οι τέσσερις φιλόδοξοι νέοι δεν “φοβήθηκαν” να συνεργαστούν για το πρώτο τους κιόλας δισκογραφικό εγχείρημα με κάποιο μεγάλο όνομα και η Jessie Ware θα έχει να θυμάται αυτή τη μουσική σύμπραξη.

The Magic Gang feat. Jessie Ware – Take Care

Back To Top