skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | The Roots feat. Bilal – Ain’t It Fair

Μία soul συνεργασία από τους The Roots και τον Bilal για το επίσημο soundtrack της ταινίας “Detroit”.

Τίτλος τραγουδιού: “Ain’t It Fair”

Καλλιτέχνης: The Rooots, Bilal

Μουσική / Στίχοι: Ashford & Simpson, Holland-Dozier-Holland & Smokey Robinson

Από το album: “Detroit Original Motion Picture”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Το neo soul συγκρότημα, The Roots, είναι ξανά στο προσκήνιο και στο πλευρό του έχει τον ασπαστή της funk και jazz μουσικής σκηνής, Bilal. Μία αρμονική μουσική σύμπραξη κυκλοφόρησε με αφορμή το soundtrack της ταινίας “Detroit”. Το ”Detroit” είναι μία δραματική ταινία, την σκηνοθετική επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει η Kathryn Bigelow και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι John Boyega, Will Poulter, Algee Smith, Jason Mitchell, John Krasinski και Anthony Mackie.

Το “Detroit” δεδομένης της χρονολογικής του τοποθέτησης, πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ντύνεται μουσικά με αισθαντική, ρετρό μουσική και για τον λόγο αυτό ένα από τα τραγούδια του επίσημου soundtrack είναι το «Ain’t It Fair». Ένα ατμοσφαιρικό, με jazz ηχοχρώματα και soul μουσικές αναφορές είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν το εν λόγω τραγούδι. Η συνεργασία των The Roots με τον Bilal μόνο έξυπνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς πέρα από τα αισθαντικά μουσικά στοιχεία, στο τραγούδια υπάρχουν δυναμικές rap αναφορές που καταλήγουν σε ένα συγκινησιακό αποτέλεσμα.

Η ευρεία κυκλοφορία της ταινίας έχει δρομολογηθεί για τις 4 Αυγούστου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο soundtrack πέρα από την συνεργασία των The Roots με τον Bilal, βρίσκουμε ερμηνευτές, όπως οι Marvin Gaye και Tammi Terrell, Martha Reeves και Vandellas, Brenda Holloway και Elgins.

The Roots feat. Bilal – Ain’t It Fair

Back To Top