skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Thievery Corporation feat. LouLou – Le Force de Melodie

Οι Thievery Corporation συστήνουν στο κοινό το νέο τους τραγούδι, «Le Force de Melodie»!

Τίτλος τραγουδιού“Le Force de Melodie”

Καλλιτέχνης: Thievery Corporation feat. LouLou

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 14 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το electronic duo από την Ουάσιγκτον που έχει εδραιωθεί στην βιομηχανία της μουσικής από το 1995 είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό. Έχοντας κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2017 το album τους, “Temple of I & I”, στο οποίο περιλαμβάνονται συνεργασίες με ιδιαίτερα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου, επιστρέφει με μία ακόμα συνεργασία. Ο λόγος γίνεται για το ανεξάρτητο digital single τους, “Le Force de Melodie”, στο οποίο συμπράττουν μουσικά με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μεγαλωμένη στο Παρίσι της Γαλλίας, LouLou.

Με την LouLou συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια και στον δίσκο τους “Saudade”, την συναντάμε ξανά μέσα από τα τραγούδια τους, “Décollage” και “Firelight”. Αυτή τη φορά, το «Le Force de Melodie», με γαλλικό τίτλο μας ταξιδεύει σε άγνωστα μέρη δηλώνοντάς μας την σημαντικότητα της μουσικής. Ο acid jazz ήχος του τραγουδιού μας υπενθυμίζει ποιοι είναι οι Thievery Corporation και τον λόγο για τον οποίο έχουν εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα.

Οι Rob Garza και Eric Hilton προσέφεραν το συγκεκριμένο τραγούδι ως δώρο σε όλους τους ερωτευμένους, τιμής ένεκεν στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, χωρίς να αφήνουν όμως απ’ έξω τους ονειροπόλους και τους ‘κλέφτες’. Αξίζει να σημειώσουμε πως η LouLou Ghelichkhani πέρα από την συνεργασία της με τους Thievery Corporation, παραμένει ενεργή στους Bonefur και τους Night Glitter.

Thievery Corporation feat. LouLou – Le Force de Melodie

Back To Top