skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Timmy Trumpet & JETFIRE feat. Rage – Flamenco

Η απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε!

Τίτλος τραγουδιού“Flamenco”

Καλλιτέχνης: Timmy Trumpet & JETFIRE feat. Rage

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ναι πρόκειται για το απόλυτο καλοκαιρινό anthem και το σίγουρο είναι πως το “Flamenco” θα είναι το τραγούδι που θα ακουστεί πολύ ξεσηκώνοντας τα πλήθη! Ρυθμός κλασσικού φλαμέγκο -όπως προδίδει και ο τίτλος του- αναμοχλεύεται με εκρηκτικά beats και το αποτέλεσμα, τρελαίνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το τραγούδι των Timmy Trumpet, JETFIRE και Rage έχει ήδη την υποστήριξη των μεγαλύτερων ονομάτων της χορευτικής μουσικής όπως: David Guetta, Hardwell, Dimitri Vega & Like Mike, W&W, Nicky Romero και R3hab, ενώ οι εταιρείες Dharma Worldwide και Spinnin Records τρίβουν ήδη τα χέρια τους για μια άκρως εμπορική επιτυχία!

Ακολουθώντας τις φετινές επιτυχίες του, “The Underground” (με τη συμμετοχή του Hardwell) και “100” (με τη συμμετοχή των Vini Vici και Symphonic), ο Timothy Jude Smith, Αυστραλός DJ και παραγωγός, γνωστός ως Timmy Trumpet, επανέρχεται με μια ακόμα συνεργασία με τα μουσικά duos των JETFIRE και Rage προσθέτοντας μια από τις μεγαλύτερες ως τώρα επιτυχίες της καριέρας του.

Timmy Trumpet & JETFIRE feat. Rage - Flamenco

Back To Top