skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Morello feat. Gary Clark Jr & Gramatik – Can’t Stop The Bleeding

Ο Tom Morello, ο Gary Clark Jr και ο Gramatik ένωσαν τις δυνάμεις τους για το rock τραγούδι τους, “Can’t Stop The Bleeding”!

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Stop The Bleeding”

Καλλιτέχνης: Tom Morello feat. Gary Clark Jr. & Gramatik

Μουσική / Στίχοι: Denis Jasarevic, Gary Clark Jr., Tom Morello

Εταιρεία: Comandante

Από το LP: Digital Single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η rock, η blues και η electro μουσική, όταν συνδυαστούν μπορεί να παράγουν μοναδικά ηχοχρώματα. Απόδειξη αποτελεί και το νέο τραγούδι των Tom Morello, Gary Clark Jr και Gramatik, το οποίο έχει τίτλο “Can’t Stop The Bleeding” και κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου. Οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις μουσικές τους καταβολές για χάρη της ανεξάρτητης αυτής κυκλοφορίας που κυκλοφόρησε πριν από την επερχόμενη περιοδεία του Tom Morello.

Ο Morello μίλησε σχετικά με αυτή τη συνεργασία σε πρόσφατες δηλώσεις του κι ανέφερε: “Το ‘Can’t Stop The Bleeding’ είναι επηρεασμένο από W.B. Yeats, Jimi Hendrix και τους τρομακτικούς θαυμαστές της Ultra.”

Η επικείμενη περιοδεία του Morello θα ξεκινήσει τον Μάιο με μία εμφάνιση στο Jacksonville, στο Welcome to Rockville της Φλόριντα. Από τη δική του την πλευρά, ο Gary Clark Jr κυκλοφόρησε το πέμπτο κατά σειρά album του, με τίτλο “This Land”, στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ ο Gramatik μέχρι και τον Σεπτέμβριο της χρονιάς που διανύουμε αναμένεται να παρουσιάζει την πολυετή δουλειά του σε ουκ ολίγα festivals στην Αμερική και την Ιταλία.

Tom Morello feat. Gary Clark Jr. & Gramatik – Can’t Stop The Bleeding

Back To Top