skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tom Odell feat. Alice Merton – Half As Good As You

O Tom Odell μας συστήνει την ανερχόμενη τραγουδίστρια Alice Merton μέσα από το νέο τους ντουέτο, “Half As Good As You”!

Τίτλος τραγουδιού“Half As Good As You”

Καλλιτέχνης: Tom Odell feat. Alice Merton

Μουσική / Στίχοι: Tom Odell

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Jubilee Road”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας επανέλθει στα μουσικά δρώμενα το φετινό καλοκαίρι, με τα τραγούδια “If You Wanna Love Somebody” και “Jubilee Road”, ο Tom Odell μας προετοιμάζει για την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, η οποία μέχρι στιγμής μας παρουσιάζει μία πιο ώριμη και κατασταλαγμένη πλευρά του τραγουδιστή. Το επόμενο δείγμα από την δουλειά αυτή που θα έχει τίτλο “Jubilee Road”, είναι το τραγούδι “Half As Good As You” για το οποίο συνεργάστηκε με την ανερχόμενη Γερμανίδα τραγουδίστρια Alice Merton.

Οι δύο τραγουδιστές, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μόναχο, το Tollwood, το περασμένο καλοκαίρι, και αφού τα “έτσουξαν” λιγάκι στα παρασκήνια, τα αντίστοιχα συγκροτήματα τους γνωρίστηκαν και έγιναν επίσης φίλοι. Ο Odell είχε ήδη γράψει το τραγούδι για να το τραγουδήσει solo, αλλά καθώς ολοκλήρωνε την διαδικασία της ηχογράφησης του τρίτου του album, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει διαφορετικά. “Ήταν τόσο απλό. Απλά άλλαξα ένα στίχο από “αυτός” σε “αυτή”. Όταν το έκανα αυτό, έβγαλε ακόμα περισσότερο νόημα για να γίνει ντουέτο”, δήλωσε σχετικά με το τραγούδι. «Ξαφνικά μου φάνηκε ότι θα μπορούσαν να είναι δύο τραγουδιστές που μιλάνε ο ένας για τον άλλον».

Πρόκειται για το μοναδικό ντουέτο του Odell στην μέχρι τώρα καριέρα του. Αυτή την περίοδο και μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, ο Tom Odell βρίσκεται στην παγκόσμια περιοδεία του σε Ευρώπη και Αμερική.

Tom Odell feat. Alice Merton - Half As Good As You

Back To Top