skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tori Kelly feat. The Hamiltones – Help Us To Love

Μία συγκινητική, gospel δημιουργία ήρθε από την Tori Kelly και τους The Hamiltones!

Τίτλος τραγουδιού“Help Us To Love”

Καλλιτέχνης: Tori Kelly feat. The Hamiltones

Μουσική / Στίχοι: Kirk Franklin

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Μέσω της Capitol Records, η acousticpop και R&B τραγουδίστρια, Tori Kelly, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε μία συνεργασία με την οικογενειακή μπάντα από την Νέα Ζηλανδία, The Hamiltones. Ο λόγος γίνεται για το “Help Us To Love”, μια δημιουργία που βοήθησε να αναδειχθούν για ακόμα μία φορά τα φωνητικά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, παραγωγού και ηθοποιού, που από το 2004 έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο μουσικό προσκήνιο με το υλικό και τις ικανότητές της.

Η μουσική και οι στίχοι του “Help Us To Love” φέρουν την υπογραφή του δώδεκα φορές νικητή βραβείων Grammy, Kirk Franklin, και αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα, βασισμένη στην gospel μουσική, ένα είδος για το οποίο η ίδια η ερμηνεύτρια έχει να δώσει μία πολύ συνειδητοποιημένη απάντηση, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Συγκεκριμένα, η Tori Kelly αναφέρει: “Μεγάλωσα με την gospel μουσική, έτσι το γεγονός ότι ένας θρύλος, όπως ο Kirk Franklin, θα με «έπαιρνε κάτω από τις φτερούγες του», ήταν απλώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και το ζεστό περιβάλλον που δημιούργησε, πραγματικά με βοήθησε να ανοίξω την καρδιά μου σε αυτό το τραγούδι”.

Αξίζει να αναφερθούμε και στις δηλώσεις του παραγωγού, Franklin, ο οποίος ανέφερε: “Το ότι δούλεψα με την Tori αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μουσική. Είναι η στιγμή που αντιμετωπίζουμε στον πολιτισμό ότι η ανάγκη για μια φωνή ελπίδας μιλάει για τη θεραπεία στη φωνή της και τη συμπόνια σε αυτό το τραγούδι. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής.”

Tori Kelly feat. The Hamiltones - Help Us To Love

Back To Top