skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Tricky feat. Francesca Belmonte – New Stole

Μία νέα μουσική σύμπραξη ήρθε από τον Tricky και την Francesca Belmonte και φέρει ως τίτλο “New Stole”!

Τίτλος τραγουδιού“New Stole”

Καλλιτέχνης: Tricky feat. Francesca Belmonte

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Ununiform”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Γεννημένος ως Adrian Nicholas Matthews Thaws έγινε ευρέως γνωστός ως Tricky. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εμπνευστές της trip hop μουσικής σκηνής που εδώ και τριάντα χρόνια έχει ορίσει νέα θεμέλια στο μουσικό αυτό είδος. Ο Tricky «ξαναχτυπά» προτείνοντας ακόμα μία νέα συνεργασία που ακούει στο όνομα της alternative blues τραγουδίστριας, Francesca Belmonte.

Αφορμή για την εν λόγω συνεργασία αποτέλεσε η κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου του Tricky, “Ununiform”. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, ο Βρετανός καλλιτέχνης μοιράστηκε με το κοινό δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια του, μέσω της False Idols. Οχτώ μοναδικά ονόματα συμβάλλουν καταλυτικά μέσω συνεργασιών για την δημιουργία του συγκεκριμένου δίσκου, αφήνοντας μονάχα δύο τραγούδια ως αποκλειστική υπόθεση του Tricky.

Στις 13 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το “New Stole” έκανε την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες προτείνοντάς μας ένα αισθαντικό δημιούργημα, με τα φωνητικά της Belmonte να δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μία mid-tempo σύνθεση ήρθε για να την απολαύσουμε! Ο Tricky είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες με μεγάλη απήχηση στο κοινό, ωστόσο αυτή τη φορά και μέσω της νέας του δισκογραφικής δουλειάς δίνει το βήμα σε ανερχόμενους καλλιτέχνες. Μέτριες κριτικές έχουν αναφερθεί για τον δίσκο “Ununiform”, με τον λόγο βέβαια να περνάει τώρα σε εσάς!

Tricky feat. Francesca Belmonte - New Stole

Back To Top