skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Trouble feat. Drake & Mike WILL Made-It – Bring It Back

Μία rap μουσική συνεργασία ήρθε από τους Trouble, Drake και Mike WILL Made-It!

Τίτλος τραγουδιού“Bring It Back”

Καλλιτέχνης: Trouble feat. Drake & Mike WILL Made-It

Μουσική / Στίχοι: Drake, Trouble, Mike WiLL Made-It, Quentin Miller

Από το album: “EdgeWood”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Ο Mariel Semonte Orr γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Trouble ταράσσει το μουσικό προσκήνιο με τη νέα του συνεργασία για τον προπομπό του επερχόμενου δίσκου του, “EdgeWood”. Μέσα στο 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο, rap δισκογραφικό του εγχείρημα, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό θα ανακοινωθούν σύντομα.

“Bring It Back”, λοιπόν, έχει ως τίτλο το ολοκαίνουριο τραγούδι του Αμερικανού rapper, για τις ανάγκες του οποίου ζήτησε τα φωνητικά του Drake, αλλά και του Mike WILL Made-It. Με τον τελευταίο να έχει αναλάβει την παραγωγή όχι μόνο του συγκεκριμένου τραγουδιού, αλλά και του συνολικού δίσκου του Trouble, υποδεχόμαστε στις ψηφιακές πλατφόρμες μία καθαρόαιμη rap δημιουργία, με τον Drake να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Το “Bring It Back” δεν σηματοδοτεί μόνο τον ερχομό του δίσκου “EdgeWood”, αλλά και την επιστροφή του Aubrey Drake Graham (a.k.a. Drake). Παράλληλα, μπορεί ο Trouble να βρίσκεται σε νομικές διαδικασίες για ‘συναναστροφές’ με ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο το μεράκι του δεν χάνεται και η μουσική κοινότητα εμπλουτίζεται από το νέο του υλικό.

Μέσα από δηλώσεις του Mike WILL Made-It μαθαίνουμε πως στα σκαριά είναι και το οπτικό υλικό που θα συνοδεύσει το τραγούδι. Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερες: “Έχουμε ‘γυρίσε’ το video και τα πάντα. Προσπαθούμε να είμαστε σίγουροι ότι το project είναι εντελώς έτοιμο για κυκλοφορία.”

Trouble feat. Drake & Mike WILL Made-It - Bring It Back

Back To Top