skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Troye Sivan feat. Ariana Grande – Dance To This

Ο Troye Sivan και η Ariana Grande μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους, “Dance To This”!

Τίτλος τραγουδιού“Dance To This”

Καλλιτέχνης: Troye Sivan feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Troye Sivan, Leland, Oscar Holter, Noonie Bao

Εταιρεία: EMI Australia

Από το LP: “Bloom”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Το “Dance to This” είναι η ολοκαίνουρια συνεργασία μεταξύ του Αυστραλού ανερχόμενου καλλιτέχνη, Troye Sivan και της δημοφιλούς pop star, Ariana Grande. Είναι το έκτο τραγούδι στο tracklist του δεύτερου studio album του Sivan, με τίτλο “Bloom” και το τέταρτο κατά σειρά single του μετά από τα: “My My My!”, “The Good Side” και το ομότιτλο με το δίσκο, τραγούδι.

Το “Dance To This” περιγράφεται ως ένα “απαλό χορευτικό τραγούδι” του οποίου τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Sivan σε συνεργασία με τον Oscar Holter (Katy Perry, P!nk, Tove Lo κ.α.), την Σουηδέζα τραγουδίστρια, Jonnali Mikaela Parmenius (γνωστή ως Noonie Bao (Camila Cabello, Avicii, David Guetta κ.α.)) και τον Αμερικανό τραγουδοποιό Brett McLaughlin (γνωστό ως Leland (Daya, Selena Gomez, Andy Grammer κ.α.)).

Το τραγούδι επιβεβαιώθηκε μέσω συνέντευξης του Sivan στο BBC Radio 1 και ο τίτλος του αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη του στο GQ Australia, πριν από λίγες μέρες. Τελικά, ο Troye αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού μέσω tweet και η πρεμιέρα του έγινε μέσα από το Beats1. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου!

Troye Sivan feat. Ariana Grande - Dance To This

Back To Top