skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Troye Sivan & Jónsi – Revelation

Ο Troye Sivan και ο Jónsi των Sigur Ros συνεργάζονται στο τραγούδι “Revelation”, το οποίο ακούγεται στο soundtrack της ταινίας “Boy Erased”!

Τίτλος τραγουδιού“Revelation’”

Καλλιτέχνης: Troye Sivan & Jónsi 

Μουσική / Στίχοι: Jónsi, Troye Sivan, Leland

Εταιρεία: Back Lot Music

Από το O.S.T.: “Boy Erased”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

To “Revelation” είναι μια ολοκαίνουρια συνεργασία από την αυστραλιανό τραγουδιστή Troye Sivan και τον frontman των Sigur Rós, Jónsi. Το τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά μέσα από το trailer της επερχόμενης gay drama ταινίας,“Boy Erased”. Το τραγούδι, ακούγεται και κατά τη διάρκεια της ταινίας και είναι εμπνευσμένο από μια σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής έχει μια έντονη αλληλεπίδραση με ένα άλλο αγόρι για πρώτη φορά.

Ο Troye δήλωσε σχετικά με το πως εμπνεύστηκε το τραγούδι: “Ο Θεός δεν τον χτυπά και ο κόσμος δεν καταρρέει. Και ίσως να το απολαμβάνει και ίσως να αισθάνεται πως είναι σωστό για πρώτη φορά. Η ιδέα ότι αυτό το άτομο είναι μια αποκάλυψη στη ζωή του, με το οποίο μπορεί να κάνει κάτι που αισθάνεται τόσο φυσικό και τόσο σωστό και καλό από την άλλη πλευρά, αυτό ήταν ένα πραγματικά ισχυρό πράγμα στο μυαλό μου”.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Lucas Hedges, Nicole Kidman και Russell Crowe ενώ ο Troye Sivan κάνει ένα σύντομο cameo πέρασμα επίσης. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Joel Edgerton ενώ τη μουσική επένδυση της ταινίας συνέθεσαν οι Danny Bensi και Saunder Jurriaans.

Troye Sivan & Jónsi - Revelation

Back To Top