skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Van Morrison & Joey DeFrancesco – You’re Driving Me Crazy

O Van Morrison και ο Joey DeFrancesco συνεργάζονται σε ένα ολοκαίνουριο album!

Τίτλος τραγουδιού: “You’re Driving Me Crazy”

Καλλιτέχνης: Van Morrison & Joey DeFrancesco

Μουσική / Στίχοι: Walter Donaldson

Πρώτη Εκτέλεση: Walter Donaldson (1930)

Από το LP: “You’re Driving Me Crazy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Van Morrison επαναφέρει τη jazz και τα blues με το νέο του LP, “You Drive Me Crazy”, που κυκλοφορεί από τις 27 Απριλίου μέσω της Sony Legacy Recordings. Ο τραγουδιστής της soul συνεργάστηκε με τον μουσικό Joey DeFrancesco (hammond, organ, τρομπέτα) στο album, το οποίο είναι το 39ο της συνολικής του δισκογραφίας!

Το “You Drive Me Me Crazy” θα είναι διαθέσιμο σε CD και διπλό-LP ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια περιορισμένη έκδοση με το επτάιντσο single “Close Enough for Jazz” που συνοδεύεται από τη διασκευή “The Things I Used to Do” των Guitar Slim για το Record Store Day 2018 το Σάββατο 21 Απριλίου.

Ο DeFrancesco -ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν με τους Miles Davis, John McLaughlin και Grover Washington Jr.– προσέλαβε τη δική του μπάντα για τη κοινή αυτή ηχογράφηση με τον Morrison, έχοντας στο πλευρό του τον κιθαρίστα Dan Wilson, τον drummer Michael Ode και τον σαξοφωνίστα Troy Roberts.

Το album περιλαμβάνει αναθεωρημένες jazz και blues διασκευές σε κλασικά τραγούδια του είδους από καλλιτέχνες όπως: Peter Chatman, Eddie Jones και Cole Porter αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τη δισκογραφία του Morrison (Από το “The Way Young Lovers Do” από το LP, “Astral Weeks” του 1968 μέχρι το “Magic Time” του 2005). Η πρώτη γεύση που παίρνουμε από το δίσκο, ωστόσο, είναι το ομότιτλο με το δίσκο, τραγούδι που είναι διασκευή του κλασσικού τραγουδιού του Walter Donaldson από το 1930, το οποίο είχε ερμηνεύσει ο Rudy Vallee.

Van Morrison & Joey DeFrancesco - You're Driving Me Crazy

Original Version: Rudy Vallee - You're Driving Me Crazy (1930)

Back To Top