skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne – I’m The One

Τελικά ποιος από όλους είναι “αυτός ο ένας”;

Τίτλος τραγουδιού: “I’m The One

Καλλιτέχνης: DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne

Μουσική / Στίχοι: Quavo/Lil Wayne/Chance The Rapper/Justin Bieber /DJ Khaled

Σκηνοθεσία: Eif Rivera

Από το album: “Grateful”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τελευταίο του τραγούδι “Shining”, στο οποίο συνεργάστηκε με τη Beyoncé και τον JAY Z, ο DJ Khaled επιστρέφει. Ο διάσημος Αμερικάνος παραγωγός ετοίμασε το follow – up single του, χαρίζοντάς μας κάποιες εκπλήξεις.

Το καινούριο του single φέρει τον τίτλο “I’m The One” και κυκλοφόρησε από την We The Best και Epic Records στις 28 Απριλίου. Το τελευταίο εγχείρημα του DJ Khaled περιέχει τη συνεργασία του με τους Justin Bieber, Lil Wayne, Chance The Rapper και Quavo από τους Migos.

Το εν λόγω τραγούδι είναι άλλος ένας μικρός προπομπός της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Grateful”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η συνεργασία αυτή έγινε αντιληπτή, μόλις οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο “I’m The One” άρχιζαν να κοινοποιούν διάφορα teasers στα social media τους.

O DJ Khaled, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο BigBoiTV, είπε πόσο πολύ επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον Justin Bieber. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τον Justin Bieber. Ο Justin, αρχικά, είναι φίλος μου και ένας superstar[…] Κάποια μέρα του λέω ‘Bieber, θέλω να παίξω για ΄σένα, νιώθω ότι θα είμαστε πολύ καλοί’. Και αμέσως ζήτησε να το ακούσει[…] Δούλεψα με τον Justin και ήταν υπέροχα.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του single, έκανε πρεμιέρα και η οπτικοποίησή του στον επίσημο VEVO λογαριασμό του DJ Khaled. Το video clip κατάφερε να ξεπεράσει τις εκατ. προβολές μέσα σε 24 ώρες, ενώ σημείωσε πάνω από 60 εκατ. προβολές μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του. Ο Eif Rivera είναι ο σκηνοθέτης του video και τα πλάνα γυρίστηκαν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στην Καλιφόρνια. Αν και μόνο ο Quavo από τους Migos συμμετέχει στο τραγούδι, στο clip εμφανίζονται και τα 3 μέλη του συγκροτήματος.

DJ Khaled - I'm the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne

Back To Top