skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | DJ Khaled feat. Sizzla – (Intro) I’m so Grateful

Ο DJ Khaled και ο Sizzla ενώνουν τις δυνάμεις τους για το opening track του δίσκου.

Τίτλος τραγουδιού: “(Intro) I’m So Grateful”

Καλλιτέχνης: DJ Khaled feat. Sizzla

Μουσική / Στίχοι: Khaled/Miguel Collins/Nathaniel Hills/Danja

Σκηνοθεσία: Ivan Berrios

Από το album: “Grateful”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το καινούριο κεφάλαιο του γνωστού deejay και hitmaker DJ Khaled ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, όταν έγινε διαθέσιμος ο προπομπός του νέου του δίσκου. Ο τίτλος του νέου μουσικού του project είναι το “Grateful”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου από την Epic Records.

Shining” ήταν το lead single του  τότε επερχόμενου album για το οποίο συνεργάστηκε με την Beyoncé και τον Jay Z. Στη συνέχεια, ακολούθησαν η φετινή επιτυχία “I’m The One” (feat. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne), το countdown τραγούδι “To The Max” με τον Drake και το “Wild Thoughts” με τη Rihanna και τον Bryson Tiller.

Ο DJ Khaled, για την προώθηση του καινούριου του album, κυκλοφόρησε το επόμενο buzz single του. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι το “(Intro) I’m So Grateful” και είναι μια συνεργασία με τον reggae καλλιτέχνη Sizzla. Οι δημιουργοί του είναι οι: Khaled, Miguel Collins, Nathaniel Hills και Danja.

Την ίδια ημέρα με τη διαθεσιμότητα του δίσκου, έκανε πρεμιέρα και το video clip του τραγουδιού. Στο video, το οποίο είναι σε σκηνοθεσία του Ivan Berrios, ο Khaled και ο Sizzla βρίσκονται στη μέση μιας καταπράσινης ζούγκλας. Στο video δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος του διάσημου παραγωγού, Asahd, ο οποίος κοσμεί το artwork του “Grateful”.

DJ Khaled - (Intro) I'm so Grateful ft. Sizzla

Back To Top