skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Dua Lipa & Silk City – Electricity

Το νέο dance single της Dua Lipa με τους Silk City απέκτησε εικόνα και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Electricity”

Καλλιτέχνης: Dua Lipa & Silk City

Μουσική / Στίχοι: Diplo, Mark Ronson, Picard Brothers, Wynter Gordon, Romy Madley Croft, Florence Welch

Σκηνοθεσία: Bradley and Pablo

Εταιρεία: Warner Bros.

Από το LP: “Dua Lipa: The Complete Edition”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το νέο μουσικό project των Diplo και Mark Ronson έχει κάνει πάταγο και η Dua Lipa δεν θα μπορούσε να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πιο συγκεκριμένα, στις 5 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το single “Electricity”, που αποτελεί μία dance-pop δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας, μεταξύ άλλων, συνέβαλε και η Florence Welch των Florence + The Machine. Με όλα αυτά τα ονόματα να συγκεντρώνονται σε ένα μόνο τραγούδι, μπορούμε αυτομάτως να αναφερθούμε σε ένα νέο hit. Την ίδια ημέρα, οι Silk City με την νεαρή κι άκρως επιτυχημένη Lipa κυκλοφόρησαν το video clip του τραγουδιού, το οποίο σε παρακινεί να χορέψεις στον ρυθμό του.

Με την σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού να φέρει την υπογραφή των Bradley και Pablo, παρακολουθούμε την Dua Lipa να χορεύει ως επιδέξια χορεύτρια, σε ένα σκοτεινό διαμέρισμα που προφανώς δεν έχει ηλεκτρισμό, ενώ στο τέλος του clip βλέπουμε τον Diplo και τον Mark Ronson να παραμένουν εγκλωβισμένοι σε έναν ανελκυστήρα, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Lipa.

Το “Electricity” περιλαμβάνεται στην ολοκληρωμένη έκδοση του ντεμπούτου δίσκου της Lipa, με τίτλο “Dua Lipa: The Complete Edition”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου, μέσω της Warner Bros.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Dua Lipa δραστηριοποιείται για την kpop μουσική σκηνή, μιας και στο προαναφερθέν album θα την ακούσουμε να συνεργάζεται με το συγκρότημα BLACKPINK, για το τραγούδι “Kiss and Make Up”.

Dua Lipa & Silk City - Electricity

Back To Top