skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Elza Soares & Pitty – Na Pele

Οι μεγάλες ντίβες της Βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής, Elza Soares και Pitty κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Na Pele”.

Τίτλος τραγουδιού“Na Pele” 

Καλλιτέχνης: Elza Soares & Pitty

Μουσική/Στίχοι : Pitty

Σκηνοθεσία: Daniel Ferro

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 7 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Το “Na Pele”, ηχογραφήθηκε στις 29 Απριλίου στο studio Tambor του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι στίχοι του τραγουδιού προέκυψαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής του album “Sete Vidas” της Pitty που κυκλοφόρησε το 2014. Το “Na Pele” γράφτηκε αρχικά, αποκλειστικά για την Elza Soares, από την Pitty, χωρίς να τη δεσμεύει για το τι να κάνει με αυτό, η μεγάλη ντίβα της Βραζιλίας.

«Έστειλα ένα demo στην Elza, λέγοντας της ότι μπορεί να το κάνει ό,τι την ευχαριστεί- να το ηχογραφήσει για τον επόμενο δίσκο της, να το ερμηνεύσει σε κάποια παράσταση, ό,τι ήθελε. Τελικά πρότεινε να το ηχογραφήσουμε μαζί, κάτι που με τιμά πάρα πολύ, γιατί πάντα ήθελα να κάνω κάτι με την Elza, μια γυναίκα που θαυμάζω για τη σταδιοδρομία, τη στάση, τη ζωή και την ενέργεια της”, δήλωσε η Pitty σε συνέντευξή της. «Κάθε λέξη της επιστολής αυτής, όταν έρχεται από αυτή τη γυναίκα, παίρνει μεγαλύτερο και βαθύτερο νόημα. Έγραψα αυτό το τραγούδι αποκλειστικά για την Elza, ενώ δεν την γνώριζα καν την στιγμή που το έγραφα”.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε με την μορφή ντουέτου και στις αρχές του Αυγούστου έκανε πρεμιέρα και το video clip του που σκηνοθέτησε ο Daniel Ferro, χρησιμοποιώντας αρκετό ανέκδοτο υλικό από τα αρχεία των: Μουσείο Εικόνας και Ήχου/RJ, Paulo Wences Duarte, David Obadia και της ίδιας της Elza Soares. Λίγο καιρό αργότερα η πρωτότυπη demo εκδοχή που είχε δημιουργήσει η Pitty, έγινε διαθέσιμη μέσω του διαδικτύου αποκαλύπτοντας μια επίσης πολύ ιδιαίτερη σύνθεση και ενορχήστρωση!

Elza Soares & Pitty - Na Pele

Elza Soares & Pitty - Na Pele (Demo Version)

Back To Top