skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Fabio Rovazzi feat. Emma, Nek & Al Bano – Faccio Quello Che Voglio

Παρέλαση αστέρων για τους Fabio Rovazzi, Emma, Nek και Al Bano για το ολοκαίνουριο video clip τους “Faccio Quello Che Voglio”.

Τίτλος τραγουδιού: “Faccio Quello Che Voglio”

Καλλιτέχνης: Fabio Rovazzi feat. Emma, Nek & Al Bano

Μουσική / Στίχοι: Danti, Fabio Rovazzi,

Σκηνοθεσία: Fabio Rovazzi

Εταιρεία: Universal Music Italia

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του “Andiamo a Comandare”, “Tutto Molto Interessante” και “Volare” (σε ένα ντουέτο με τον Gianni Morandi), ο Fabio Rovazzi κυκλοφόρησε άλλο ένα νέο τραγούδι στις 13 Ιουλίου.

Ο τίτλος είναι «Faccio Quello Che Voglio», και είναι σε συνεργασία με τρία μεγάλα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής, τους: Emma, Nek και Al Bano -ο καθένας τραγουδά μερικούς μόλις στίχους του τραγουδιού-. Αυτό που κατάφερε ωστόσο να τραβήξει την προσοχή όλων, είναι το επίσημο video clip του τραγουδιού, σε σενάριο και σκηνοθεσία από τον ίδιο τον Rovazzi, και διαρκεί κάτι λιγότερο από 9 λεπτά. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν σαν να μια μίνι ταινία (που θυμίζει 007), με ειδικά εφέ, εξαιρετικά πλάνα και εξαιρετική φωτογραφία.

Επιπλέον, η συμμετοχή πολλών διάσημων καλλιτεχνών της γειτονικής χώρας, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με μεγάλη ειρωνεία, συμπεριλαμβανομένων των Gianni Morandi, Roberto Pedicini, Fabio Volo, Rita Pavone, Massimo Boldi και Carlo Cracco. Επίσης υπάρχουν ακόμα πιο λαμπερές συμμετοχές όπως εκείνες των rappers Samuel Heron e Danti, των YouTubers Homyatol και Luis Sal, του συνθέτη Simon Says, των Diletta Leotta και Flavio Briatore και των κορυφαίων Al Bano και Eros Ramazzotti !!!

Fabio Rovazzi feat. Emma, Nek & Al Bano - Faccio Quello Che Voglio

Back To Top