skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Future feat. Nicki Minaj – You Da Baddest

Ο Future και η Nicki Minaj κυκλοφόρησαν το νέο τους single, συνοδευόμενο από το video clip του.

Τίτλος τραγουδιού: “You Da Baddest

Καλλιτέχνης: Future feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Future/Nicki Minaj/Go Grizzly/Detail

Σκηνοθεσία: Benny Boom

Από το album: “HNDRXX”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Ο Αμερικάνος rapper Future διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, εφόσον κυκλοφόρησε φέτος τα δύο νέα του albums “FUTURE” και “HNDRXX”, τα οποία είχαν μία εβδομάδα διαφοράς διαθεσιμότητας. Οι δίσκοι του κατάφεραν να κάνουν το ντεμπούτο τους στην πρώτη θέση των Αμερικάνικων charts ταυτόχρονα. Ο διάσημος rapper είναι υποψήφιος στα BET Awards στην κατηγορία “Καλύτερος Άντρας Hip – Hop Καλλιτέχνης”, αλλά και στα iHeartRadio Music Awards.

Από την άλλη, η πλέον πιο περιζήτητη γυναίκα rapper είναι εξίσου στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Ο λόγος είναι για τη Nicki Minaj, η οποία τη φετινή χρονιά έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας (Katy Perry, David Guetta, DNCE, Jason Derulo κ.ά). Η Minaj, επίσης, έχει κυκλοφορήσει τρία δικά της τραγούδια, τα οποία προϋπαντούν τη νέα της δισκογραφική δουλειά, για την οποία δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες της rap/hip – hop μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρώτη άμεση συνεργασία τους. “You Da Baddest” είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single τους, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 28 Ιουλίου από την Epic Records. Στο τραγούδι, ο Future ενθαρρύνει με το δικό του τρόπο την Nicki Minaj (“You know you da baddest / Fuck them hoes”).

Το “You Da Baddest”, αν και είναι ένα νέο single, συμπεριλήφθηκε στο “HNDRXX” και αποτελεί το closing track του album. Την ίδια ημέρα, μετά από περίπου 5 μήνες, κυκλοφόρησε και το video clip του τραγουδιού. Οι δυο καλλιτέχνες πραγματοποίησαν τα γυρίσματα το Φεβρουάριο στο Μαϊάμι, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Benny Boom.

Future feat. Nicki Minaj - You Da Baddest

Back To Top