skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Gianluca Vacchi, Luis Fonsi feat. Yandel – Sigamos Bailando

Ο Ιταλός επιχειρηματίας -και πλέον DJ- Gianluca Vacchi συνεργάζεται με τους Luis Fonsi και Yandel στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Sigamos Bailando”.

Τίτλος τραγουδιού“Sigamos Bailando”

Καλλιτέχνης: Gianluca Vacchi, Luis Fonsi feat. Yandel

Μουσική / Στίχοι: Gianluca Vacchi, Luis Fonsi, Yandel

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Ιταλός, 50χρονός επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από το Instagram, Gianluca Vacchi, δηλώνει εδώ και χρόνια μουσικός παραγωγός και DJ ωστόσο το δισκογραφικό του ντεμπούτο κατάφερε να το σημειώσει πριν από λίγο καιρό με το τραγούδι “LOVE” στο οποίο συμμετείχε ο Κολομβιανός τραγουδιστής Sebastián Yatra. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, επιστρατεύει τώρα τον “mr. Despacito”, Luis Fonsi και τον Πορτορικανό superstar, Yandel στο ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “Sigamos Bailando”.

Δυνατό beat με ξεκάθαρες τις latin επιρροές των δύο τραγουδιστών του, το τραγούδι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα hits του φετινού καλοκαιριού -κι ας κοντεύει να τελειώσει-. Παράλληλα με την κυκλοφορία του σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες download και streaming, το “Sigamos Bailando” καταφτάνει συνοδευόμενο από το ολόφρεσκο video clip του.

Συνδυάζοντας pop, techno και electro με πολύχρωμες εικόνες, μπορεί να δει κανείς τους τρεις κυρίους να απολαμβάνουν πραγματικά το ρυθμό της μουσικής και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, έχοντας στο πλευρό τους με μια σειρά από καλλίγραμμες χορεύτριες που χορεύουν μαζί τους σε μια ατμόσφαιρα που την κατακλύζουν τα θετικά τους vibes.

Gianluca Vacchi, Luis Fonsi feat. Yandel - Sigamos Bailando

Back To Top