skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | JP Cooper feat. Mali-Koa – All This Love

Μία soulful συνεργασία ήρθα από τον JP Cooper με την νεαρή και ανερχόμενη Mali-Koa!

Τίτλος τραγουδιού“All This Love”

Καλλιτέχνης: JP Cooper feat. Mali-Koa

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Universal-Island Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ο John Paul Cooper, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα, JP Cooper ξεκίνησε τη μουσική του δράση το 2012 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί με την αξία του στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας. Το 2017, κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, η οποία φέρει ως τίτλο “Raised Under Greys Skies” και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανέβει ψηλά στις κατατάξεις και στην θέση Νο.9 των βρετανικών album charts.

Έχοντας, λοιπόν, αρκετό καιρό να ακούσουμε κάτι από τον ίδιο, φαίνεται πως επανήλθε μουσικά με ένα νέο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “All This Love” για τις ανάγκες του οποίου ο JP Cooper συνεργάστηκε με την ανερχόμενη καλλιτέχνιδα Mali-Koa. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών μπλέκονται μεταξύ τους αρμονικά, ενώ η μελωδία του πιάνου δένει όσο τίποτα άλλο με τη soul μπαλάντα που επέλεξαν να μοιραστούν μαζί μας.

Για την ολοκληρωμένη προώθηση του “All This Love” οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν ένα video clip στο οποίο κυριαρχούν animated χαρακτήρες. Σκελετοί ζουν την ζωή τους στο έπακρο, με όλα τα συναισθήματα να βρίσκουν τον δικό τους χώρο σε καθέναν από αυτούς. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία κάποιου δίσκου από πλευράς του Cooper και το τραγούδι κυκλοφόρησε ως digital single.

JP Cooper feat. Mali-Koa - All This Love

Back To Top