skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Marc Anthony, Will Smith, Bad Bunny – Está Rico

“Está Rico” είναι ο τίτλος της νέας υπερ-συνεργασίας των Marc Anthony, Will Smith και Bad Bunny!

Τίτλος τραγουδιού“Está Rico”

Καλλιτέχνης: Marc Anthony, Will Smith, Bad Bunny

Μουσική / Στίχοι: Marc Anthony, Bad Bunny, Will Smith

Σκηνοθεσία: Carlos Perez & Elastic People

Εταιρεία: Magnus Music, Westbrook Records, Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Αν γουγκλάρετε τα ονόματα των Marc Anthony και Will Smith μαζί και θα πάρετε ένα video με αμέτρητα views στο YouTube, όπου ο Marc δείχνει στον Will πως να χορέψει salsa. Οι δύο τραγουδιστές και ηθοποιοί είναι φίλοι εδώ και χρόνια, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους, μιας και έχουν μονίμως κάμερες να τους ακολουθούν.

Τώρα, συνεργάζονται με τον Πορτορικανό superstar της trap, Bad Bunny για ένα ολοκαίνουριο single που συνοδεύουν με το επίσημο μουσικό video clip του που σίγουρα θα κάνει τους πάντες να μιλάνε γι’αυτό. Οι 150.000.000 followers που προκύπτουν από το άθροισμα των fans των τριών λογαριασμών αυτής της εκλεκτής ομάδας, είναι σίγουρο πως θα απογειώσουν το “Está Rico”, και θα το μετατρέψουν στο νέο smash-hit της φθινοπωρινής περιόδου.

Το “Está Rico” ξεκίνησε ως μία από αυτές τις συνηθισμένες ανταλλαγές μεταξύ φίλων: ο Marc έστειλε το τραγούδι στον Will και εκείνος το αγάπησε. “Ο Will και εγώ πάντα θέλαμε να δουλέψουμε πάνω σε μια μουσική συνεργασία”, δήλωσε ο Marc. “Αυτό το τραγούδι φαίνεται τέλειο αυτή τη στιγμή που και οι δύο βιώνουμε (μια) δημιουργική (φάση). Δουλεύοντας με τον Bad Bunny για πρώτη φορά ήταν μεγάλη έκπληξη. Όλοι είχαμε μια υπέροχη χημεία και αυτή η ενέργεια είναι ορατή τόσο στη μουσική όσο και στο video”. 

Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Carlos Perez για την Elastic People και περιλαμβάνει δύο guest εμφανίσεις από το μοντέλο Joan Smalls και τον γνωστό ηθοποιό, Luis Guzman.

Marc Anthony, Will Smith, Bad Bunny - Está Rico

Back To Top