skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Mariano Di Vaio feat. Jonathan Catalano – Wait For Me

Ο Mariano Di Vaio κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία.

Τίτλος τραγουδιού: “Wait For Me

ΚαλλιτέχνηςMariano Di Vaio ft. Jonathan Catalano

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Iconize

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Τον 28χρονο Ιταλό Mariano Di Vaio τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη καριέρα του ως μοντέλο, καθώς έχει συνεργαστεί με αρκετές μάρκες πολυτελείας τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στη βιομηχανία των αυτοκινήτων. Μετά από μία μικρή απόπειρα στην υποκριτική, ο Di Vaio ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία.

Στις 9 Μαΐου, ημέρα γενεθλίων του Di Vaio, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single του, με τίτλο “Wait For Me” και συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο Ιταλό μουσικό Jonathan Catalano. Ο Mariano Di Vaio δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τους τραγουδιστές παγκοσμίου φήμης, καθώς το single έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Το “Wait For Me” είναι ένα καλοκαιρινό anthem με αρκετά electro – pop στοιχεία. Την ίδια ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού, η οπτικοποίηση του έκανε πρεμιέρα στον επίσημο YouTube λογαριασμό του Di Vaio. Το video clip έχει διάφορα πλάνα από παραλίες της Καλιφόρνιας, εκθαμβωτικές γυναικείες υπάρξεις και αρκετός χορός.

Το εν λόγω single είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά). Το “Wait For Me” έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στα iTunes charts διαφόρων χωρών, όπως Ιταλίας, Ελλάδας, Ισπανίας κ.α.

Mariano Di Vaio - Wait For Me (ft. Jonathan Catalano)

Back To Top