skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mylène Farmer feat. LP – N’oublie pas

Η Mylène Farmer επιστρέφει με μια συνεργασία-έκπληξη με την LP.

Τίτλος τραγουδιού“N’oublie pas”

Καλλιτέχνης: Mylène Farmer feat. LP

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία:  Laurent Boutonnat

Εταιρεία: Sony Music/Hashtag NP

Από το LP: “Désobéissance”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 22 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι οπαδοί της κορυφαίας Γαλλίδας τραγουδίστριας, Mylène Farmer θα ενθουσιαστούν! Το είδωλό τους επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single. Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της single “Rolling Stone”, η τραγουδίστρια επιστρέφει τώρα με ένα ακόμα προμηνύοντας τον ερχομό του ενδέκατου δίσκου της. Πρόκειται για ένα τραγούδι-συνεργασία που για άλλη μια φορά την φέρνει δίπλα σε ένα διεθνές όνομα, αυτό της LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi). Το επόμενο album της θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο υπό τον τίτλο “Désobéissance”, αλλά μέχρι τότε θα μας κρατά απασχολημένους με το “N’oublie pas”.

Παρόλο που η δισκογραφική της εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού που θα ήταν ένα ντουέτο-«έκπληξη», η Farmer δεν είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. H τραγουδίστρια έκρυψε ακόμα και τις ελάχιστες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, από τους απαιτητικούς fans της. Ο οργανισμός NP επιβεβαίωσε τελικά τα καλά νέα, πως οι φήμες ήταν σωστές, κι έτσι έχουμε τώρα ενώπιον μας ένα από τα ομορφότερα τραγούδια της.

Το συνοδευτικό video clip του τραγουδιού, είναι σε σκηνοθεσία του Laurent Boutonnat, με τον οποίο η Farmer είχε συνεργαστεί ξανά στο video clip του τραγουδιού, “A l’ombre” το 2012. Τα γυρίσματα του πραγματοποιήθηκαν σε κάποια τοποθεσία της παγωμένης Ισλανδίας!

Mylène Farmer feat. LP - N'oublie pas

Back To Top