skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | N.E.R.D & Rihanna – Lemon

Οι N.E.R.D επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με μια συνεργασία που θα συζητηθεί!

Τίτλος τραγουδιού: “Lemon”

Καλλιτέχνης: N.E.R.D & Rihanna

Μουσική / Στίχοι: Pharrell Williams

Σκηνοθεσία: Todd Tourso & Scott Cudmore

Από το album: “No_One Ever Really Dies”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Ο Pharrell Williams αναβίωσε το project των N.E.R.D οι οποίοι συνεργάστηκαν με τη Rihanna για ένα νέο τραγούδι υπό τον τίτλο “Lemon”, το οποίο υποδηλώνει την επιστροφή της μπάντας των Neptunes.

Το ρυθμικό “Lemon”, το οποίο έκανε πρεμιέρα μέσα από το Beats 1 μαζί με το συνοδευτικό του video clip, ανοίγει με τον Pharrell να τραγουδά με έντονο τρόπο πριν η Rihanna κατακλύσει το τραγούδι με ένα μοναδικό ραπάρισμα!

Το clip που σκηνοθέτησαν οι Todd Tourso και Scott Cudmore, ανοίγει με τη Rihanna να ξυρίζει το κεφάλι μιας γυναίκας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αυτή η γυναίκα (στην πραγματικότητα χορεύτρια στην ομάδα του Pharrell, ονομάζεται Mette Towley) καταλήγει να είναι το επίκεντρο του “Lemon” καθώς κάθε πλάνο της κάμερας συγκεντρώνεται επάνω της ενώ χορεύει σε ένα flea market.

Οι N.E.R.D. -που απαρτίζονται από τον Pharrell Williams, τον Chad Hugo (συνεργάτη του από τους Neptunes) και Shay Haley– κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album με τίτλο “Nothing” το 2010.

To “Lemon” κυκλοφορεί και σε solo version, δηλαδή χωρίς τη συμμετοχή της Rihanna, ενώ προλογίζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά της μπάντας που θα φέρει τον τίτλο “No_One Ever Really Dies”, η οποία δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!

N.E.R.D & Rihanna - Lemon

Back To Top