skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Natalia Lafourcade feat. Rozalén – Danza de Gardenias (Versión Acústica)

Η Natalia Lafourcade και η Rozalén ενώνουν τα ταλέντα και την ευαισθησία τους στην ακουστική εκδοχή του “Danza de Gardenias”.

Τίτλος τραγουδιού: “Danza de Gardenias (Versión Acústica)”

Καλλιτέχνης: Natalia Lafourcade feat. Rozalén

Μουσική / Στίχοι: Natalia Lafourcade, David Aguilar

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες από την Ισπανία και το Μεξικό που έχουν δημιουργήσει μουσικές συναντήσεις με θεαματικά αποτελέσματα! Οι δύο χώρες έχουν συντάξει εδώ και χρόνια μια ιστορική γέφυρα κατανόησης. Με αυτή την αφορμή, η τέχνη, η μουσική και η ποίηση έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο για πολλούς από τους οπαδούς τους… ένα ολοκαίνουριο ντουέτο της Natalia Lafourcade και της Rozalén, δύο μεγάλες τραγουδίστριες που σίγουρα ταιριάζουν απόλυτα για μια τέτοια συνύπαρξη.

Και οι δύο έχουν σφυρηλατήσει καριέρες με ειλικρίνεια και συνέπεια, και παρόλο που η Lafourcade έχει περισσότερα χρόνια στη μουσική, σε σύγκριση με την Rozalén, υπάρχει κάτι που τις ενώνει… η υπέρμετρη ευαισθησία στις ερμηνείες τους, που βρίσκουν στόχο κατευθείαν στις καρδιές των ακροατών.

Πρόκειται για μια ακουστική εκδοχή του “Danza de gardenias” που ακούσαμε για πρώτη φορά στην studio εκτέλεση του, μέσα από τον τελευταίο δίσκο της Lafourcade, “Musas (un homenaje al folclore latinoamericano en manos de Los Macorinos, vol. 2)”. H εκδοχή αυτή έγινε ανάρπαστη μέσα από τις απανταχού κονσόλες streaming κι έτσι οι δύο ερμηνεύτριες την κυκλοφόρησαν ως ανεξάρτητο single, το οποίο συνοδεύουν και με ένα νέο ασπρόμαυρο video clip με πλάνα από την ηχογράφηση του!

Natalia Lafourcade feat. Rozalén - Danza de Gardenias (Versión Acústica)

Back To Top