skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | RedOne, Daddy Yankee, French Montana & Dinah Jane – Boom Boom

Οι RedOne, Daddy Yankee, French Montana και Dinah Jane μας ταξιδεύουν στο Μαρόκο!

Τίτλος τραγουδιού“Boom Boom”

Καλλιτέχνης: RedOne, Daddy Yankee, French Montana & Dinah Jane

Μουσική / Στίχοι:RedOne, Daddy Yankee, French Montana & Dinah Jane

Σκηνοθεσία: Said Naciri & Daniel Zlotin

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός, RedOne υποστηρίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι θετική μουσική, ανέλαβε δράση και συνεργάστηκε με το λατίνο super-star, Daddy Yankee για να παραδώσει στον κόσμο ένα νέο τραγούδι που ανταποκρίνεται πλήρως στην παραπάνω δήλωσή του.

Το “Boom Boom”, είναι το νέο επίσημο single του και εκτός από τη συμμετοχή του Daddy εμπεριέχει και τις συμμετοχές των French Montana και Dinah Jane των Fifth Harmony οι οποίοι φτάνουν το τραγούδι σε άλλα επίπεδα. Νωρίτερα το ίδιο σχεδόν τραγούδι είχε κυκλοφορήσει υπό τον τίτλο “U Here Tonight” το οποίο έφερε τη συμμετοχή του Fetty Wap, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Daddy Yankee για την νεότερη κυκλοφορία του! Στο τραγούδι έχει χρησιμοποιηθεί κι ένα sample από την μεγάλη επιτυχία του 2000, “Lady (Hear Me Tonight)” του Modjo.

Για το video clip του τραγουδιού ο RedOne (κατά κόσμον Nadir Khayat), μας ταξιδεύει στη γενέτειρά του, το Μαρόκο όπου μας ξεναγούν οι εκθαμβωτικές Amanda Cerny και Abla Sofy. Το video clip σκηνοθέτησαν οι Said Naciri και Daniel Zlotin και παρέχει κυριολεκτικά μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας. Συνοδοιπόροι στο “ταξίδι” αυτό είναι σαφώς οι τρεις τραγουδιστές που συμμετέχουν στο “Boom Boom” και πολύς κόσμος από τις περιοχές που επισκέφτηκαν με τους οποίους καταλήγουν να δημιουργούν το πιο τρελό πάρτυ!

RedOne, Daddy Yankee, French Montana & Dinah Jane - Boom Boom

Back To Top