skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | RIKI feat. CNCO – Dolor de cabeza

Γνωρίστε τον ανερχόμενο Ιταλό τραγουδιστή Riki μέσα από τη νέα του συνεργασία με τους CNCO στο τραγούδι “Dolor de cabeza”.

Τίτλος τραγουδιού“Dolor de cabeza”

Καλλιτέχνης: RIKI feat. CNCO

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Mauro Russo

Εταιρεία: Sony Music Entertainment Italy S.p.a.

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το “Dolor de Cabeza”, είναι ο τίτλος του νέου single από τον ανερχόμενο Ιταλό τραγουδιστή, RIKI σε συνεργασία με το ήδη πολύ δημοφιλές boy-band των CNCO. Το τραγούδι που έχει ήδη ξεκινήσει να σημειώνει ανοδική πορεία στα απανταχού charts και κυρίως στον λατινοαμερικανικό κόσμο (iTunes και Spotify), είναι ταυτόχρονα η πρώτη διεθνής κυκλοφορία για τον νεαρό καλλιτέχνη από τη Λομβαρδία.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Riki δήλωσε πως το τραγούδι “αναφέρεται σε μια κοπέλα που τον έχει οδηγήσει στην τρελά, καθώς αρχικά τον γοητεύει και στη συνέχεια τον αποφεύγει. Η συνεργασία με τα παιδιά (CNCO) ήταν μια απίστευτη εμπειρία, τόσο στο Miami (κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων) όσο και στην Ιταλία, όταν γυρνούσαμε το video. Ο αυθορμητισμός τους, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στην δουλειά, είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα από αυτή τη συνεργασία. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που οι φωνές τους παντρεύονται και να τους ακούσω να τραγουδούν ένα τραγούδι που άρχισα να γράφω πριν από δύο χρόνια, ήταν τρελό!».

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, 0 RIKI (πραγματικό όνομα: Riccardo Marcuzzo) έκανε επίσης διαθέσιμο μέσα από το κανάλι του στο Youtube το επίσημο video clip του τραγουδιού. Στο clip, βλέπουμε τον καλλιτέχνη να φλερτάρει με ένα όμορφο κορίτσι δίπλα στην πισίνα και να παρτάρει με τους νέους φίλους του, τους CNCO. Τη σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Mauro Russo.

Το “Dolor de Cabeza”, θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album του Riki που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα και στις διαδικτυακές πλατφόρμες στις 16 Ιουνίου.

RIKI feat. CNCO - Dolor de cabeza

Back To Top