skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Superlitio feat. Vicente García – Camagüey

Το “Camagüey” είναι η νέα ισπανόφωνη συνεργασία των Superlitio με τον Vicente García, που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη!

Τίτλος τραγουδιού“Camagüey”

Καλλιτέχνης: Superlitio feat. Vicente García

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Nicolas Caballero, Daniel Acosta

Από το album: “Sultana: Bailando en la Revolución Vol.2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μετά από την κυκλοφορία του νέου τους album, “Sultana: Bailando en la Revolución Vol.2”, οι Κολομβιανοί Superlitio επισφράγισαν την 20ετή παρουσία τους στη μουσική βιομηχανία με μια εντυπωσιακή περιοδεία με σκοπό την ανασκόπηση αυτών των χρόνων. Λίγο αργότερα, οι Superlitio μας παρουσίασαν το video clip του πρώτου τους single από το δίσκο αυτό με τίτλο “Camagüey” στο οποίο συμμετέχει και ο Δομινικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός Vicente García.

Το clip του “Camagüey” δημιουργήθηκε μεταξύ του Cali -γενέτειρα και έδρα των μελών του group- και της Bogotá, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nicolas Caballero και του Daniel Acosta, μέσα από το οποίο εξιστορείται μια ιστορία αγάπης και πόνου. Στο clip εμφανίζεται σαφώς και ο Vicente Garcia, ο οποίος είναι η φετινή latin αποκάλυψη, αποσπώντας μάλιστα τρία βραβεία Latin Grammy στις κατηγορίες “Best New Artist”, “Best Tropical Song” και “Best Album Singer”.

Το “Sultana: Bailando en la Revolución Vol. 2” είναι το έβδομο studio album, του θρυλικού κολομβιανού συγκροτήματος και πρόκειται για μια συμπαραγωγή των Superlitio με τον Βρετανό παραγωγό, Richard Blair. Αυτό είναι το πρώτο album που κυκλοφορούν οι Superlitio μέσα από τη νέα τους δισκογραφική εταιρεία, Sony Music Colombia, η οποία επέλεξε να συμπράξει στο έργο τους, χάρη στην επιτυχημένη καριέρα τους που, εδώ και δύο δεκαετίες, έχει παραμείνει σε ισχύ ως ένα από τα πιο καινοτόμα και παραγωγικά της λατινοαμερικανικής μουσικής σκηνής.

Superlitio feat. Vicente García - Camagüey

Back To Top