skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Thalía & Gente de Zona – Lento

Η Thalia συνεργάζεται με τους Gente de Zona για το νέο της single και video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Lento”

Καλλιτέχνης: Thalía & Gente de Zona

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Valiente”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μετά τις επιτυχίες της «Me Oyen, Me Escuchan» και «No me acuerdo” με τη Natti Natasha, η μεξικανή τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με το Κουβανέζικο δίδυμο των Gente de Zona για το ολοκαίνουριο single της με τίτλο, «Lento», του οποίου το επίσημο video clip έχει ήδη βάλει φωτιά στους μετρητές των κοινωνικών της δικτύων και ιδιαίτερα του YouTube.

Σε αυτό το οπτικοακουστικό έργο, βλέπουμε την Thalia, σε μαγευτικές, τροπικές παραλίες, με πολλά διαφορετικά κοστούμια που υπογραμμίζουν την ομορφιά της 47χρονης ερμηνεύτριας η οποία χόρεψε με την καρδιά της μαζί με το δημοφιλές duo που αποτελούν οι Alexander Delgado Hernández και Randy Malcolm Martínez.

Το “Lento” είναι ένα τραγούδι που μας προσκαλεί να αφήσουμε πίσω μας τις λύπες και να απολαύσουμε τη ζωή όπως έρχεται κάθε μέρα… ένα αγαθό το οποίο θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να το έχουμε! Το τραγούδι είναι ταυτόχρονα το δεύτερο επίσημο single της Thalia μέσα από το επερχόμενο album της που θα έχει τίτλο “Valiente”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου. Το πρώτο hit-single του δίσκου είναι το προαναφερθέν “No Me Acuerdο”.

Thalía & Gente de Zona - Lento

Back To Top