skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | The Struts feat. Kesha – Body Talks

Οι The Struts και η Kesha επανεκτελούν μαζί, το “Body Tallks”!

Τίτλος τραγουδιού“Body Talks”

Καλλιτέχνης: The Struts feat. Kesha

Μουσική / Στίχοι: Lauren Christy, Jon Levine, Adam Slack, Luke Spiller

Εταιρεία: Interscope Records, Universal Music

Σκηνοθεσία: Lagan Sebert

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Tο 2016, οι Βρετανοί rockers The Struts εκτοξεύτηκαν στο μουσικό προσκήνιο με το ντεμπούτο album τους “Everybody Wants”. Έκτοτε έχουν καταφέρει να μείνουν εξίσου δημοφιλείς και περιζήτητοι ανοίγοντας τις συναυλίες τεράστιων συγκροτημάτων του είδους, όπως οι The Rolling Stones, οι The Killers και οι Foo Fighters. Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Foos, Dave Grohl δήλωσε πριν λίγο καιρό στο Radio X ότι οι Struts ήταν “το καλύτερο opening που είχαμε ποτέ”. Τώρα, πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου τους, η μπάντα είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια δική της περιοδεία.

Το συγκρότημα, με επικεφαλής τον τραγουδιστή Luke Spiller, έχει δεχτεί συγκρίσεις από τα μέσα με τους Queen, τους Stones και τον David Bowie από τότε που σχηματίστηκαν το 2009, κυρίως λόγω της καθοδήγησης του Spiller με τα αισθαντικά φωνητικά του και σίγουρα λόγω των μεγάλων επιτυχιών τους: όπως το “Kiss This”, το “Could Have Been Me” αλλά και του τελευταίου single τους, “Body Talks”, που προστέθηκε στη λίστα, τον περασμένο Ιούλιο. Τους στίχους και τη μουσική έχουν γράψει οι Lauren Christy, Jon Levine, Adam Slack και σαφώς ο Luke Spiller.

Το τραγούδι αυτό απέκτησε μια ολοκαίνουρια εκτέλεση στην οποία συμμετέχει η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kesha την οποία μάλιστα οπτικοποιήσε ο αδερφός της, Lagan Sebert, που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της σκηνοθεσίας για το συνοδευτικό της, video clip. 

The Struts - Body Talks

Back To Top