skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | ZAYN feat. Sia – Dusk Till Dawn

Ο ZAYN και η Sia παρουσιάζουν το νέο τους single “Dusk Till Dawn“, συνοδευόμενο από ένα κινηματογραφικό video clip.

Τίτλος τραγουδιού: “Dusk Till Dawn

Καλλιτέχνης: ZAYN feat. Sia

Μουσική / Στίχοι: Zayn Malik/Sia Furler/Greg Kurstin

Σκηνοθεσία: Marc Webb

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction, Zayn Malik, ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε τη solo καριέρα του, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με το ντεμπούτο δίσκο του “Mind of Mine”. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως την Taylor Swift και τον PARTYNEXTDOOR.

Από την άλλη, η πολυτάλαντη και μία από τις πιο mainstream τραγουδίστριες έχει χαρίσει όμορφες συνεργασίες, όπως αυτή με την P!nk και τους Stargare, αλλά και στίχους σε άλλους καλλιτέχνες. Ο λόγος γίνεται για τη Sia, η οποία μετά το “This Is Acting”, έχει ξεκινήσει να δουλεύει στο επόμενο project της, για το οποίο ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δυο τους, οι οποίοι βρίσκονται σε έναν αρκετά δημιουργικό – καλλιτεχνικό οίστρο, αποφάσισαν να συνεργαστούν για πρώτη φορά. Το “Dusk Till Dawn” είναι το κοινό τους δημιούργημα, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου σε όλες τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές. Το single είναι ένα pop – mid tempo τραγούδι αρκετά γνώριμο αφού θυμίζει τραγούδια των δυο καλλιτεχνών που μας έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν.

Τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Zayn Malik και Sia, σε συνεργασία με τον Greg Kurstin, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή του. Επιπλέον, ένα φαντασμαγορικό – κινηματογραφικό video clip έκανε την εμφάνισή του μαζί με τη διαθεσιμότητα του “Dusk Till Dawn”, το οποίο είναι ένα κυνηγητό μεταξύ εγκληματιών και αστυνομικών, όπως είναι οι old time classic ταινίες του είδους αυτού. Το μοναδικό αυτό οπτικό θέαμα ανέλαβε ο Marc Webb, ο οποίος σκηνοθέτησε και τη ταινία “The Amazing Spider-Man”.

ZAYN - Dusk Till Dawn ft. Sia

Back To Top