skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Whethan & Dua Lipa – High

Η Dua Lipa συνεργάστηκε με τον παραγωγό και DJ, Whethan για ένα νέο τραγούδι του soundtrack, “Fifty Shades Freed”!

Τίτλος τραγουδιού“High”

Καλλιτέχνης: Whethan & Dua Lipa

Μουσική / Στίχοι: Whethan, Dua Lipa

Από το soundtrack: “Fifty Shades Freed”

Ημερομηνία κυκλοφορίας soundtrack: 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

H Dua Lipa κυκλοφόρησε το “High”, ένα τραγούδι που γράφτηκε για το soundtrack της ταινίας “Fifty Shades Freed”. Στη δημιουργία του συνέβαλε και ο 17χρονος παραγωγός και DJ, Whethan, από το Σικάγο, υπογράφοντας τη μουσική.

Με βαθιά μπάσα και beat που γρήγορα κολλάει στο μυαλό αλλά και τη χαρακτηριστική όμορφη blues φωνή της pop τραγουδίστριας το single έχει ήδη φτάσει στα ύψη των προτιμήσεων του κοινού.

Η τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ethan Snoreck, έχει συνεργαστεί, στο παρελθόν, με ονόματα όπως Skrillex και Kiiara και έχει διασκευάσει επιτυχίες των Lorde και Bastille.

To soundtrack της νέας ταινίας που βασίζεται στο τρίτο μέρος της σειράς νουβέλων, “Fifty Shades” περιέχει τραγούδια από καλλιτέχνες όπως: Haille Steinfield, Julia Michaels, Jessie J και μια συνεργασία της Rita Ora μαζί με το πρώην μέλος των One Direction, Liam Payne.

H Lipa, πρόσφατα, έγραψε ιστορία στα BRIT Awards, πετυχαίνοντας τις περισσότερες υποψηφιότητες, γυναίκας ερμηνεύτριας, μέσα σε ένα χρόνο. Με υποψηφιότητες σε κατηγορίες όπως: καλύτερης σόλο τραγουδίστριας, καλύτερου video clip, καλύτερου βρετανικού single κ.α. περιμένει με ανυπομονησία το event να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Τον περασμένο χρόνο έλαβε το βραβείο καλύτερης νέας καλλιτέχνιδας.

Δημήτρης Ηγουμενίδης

Whethan & Dua Lipa - High

Back To Top