skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Wiley feat. JME – I Call The Shots

Ο δυναμικός rapper και hip hop καλλιτέχνης Wiley, επιστρέφει παρουσιάζοντας ένα νέο single με τη συμμετοχή του grime MC, JΜΕ.

Τίτλος τραγουδιού“I Call The Shots”

Καλλιτέχνης: Wiley feat. JME

Μουσική / Στίχοι: Wiley

Από το album: “Godfather II”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : Ιανουάριος 2017

Art-Cover:

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού ακούει στο όνομα «I Call The Shots» και πρόκειται για μια μικρή γεύση από το νέο album του Wiley που αναμένεται αρχές του νέου χρόνου και θα έχει τίτλο «Godfather II». Είναι το δωδέκατο κατά σειρά album του καλλιτέχνη, ενώ φαίνεται να αποτελεί συνέχεια του «Godfather» που κυκλοφόρησε τον Γενάρη του 2017.

Η ανακοίνωση του νέου του δίσκου έφτασε προ εκπλήξεως του κοινού του Wiley, μιας και ο ίδιος είχε ανακοινώσει μέσω του Twitter πως δεν πρόκειται να υπάρχει συνέχεια στη δισκογραφική του καριέρα και πως το «Godfather» ήταν το τελευταίο album του. Η επιτυχημένη του όμως καριέρα και η αγάπη του για τη grime -μιας και ο ίδιος δημιούργησε το μουσικό αυτό ρεύμα- δεν τον άφησε να παραιτηθεί από τον χώρο της μουσικής δισκογραφίας.

Το νέο του τραγούδι λοιπόν έφτασε, με τη συμμετοχή του Jme, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στον προηγούμενο δίσκο του για το τραγούδι «Name Brand». Τη παραγωγή του «I Call The Shots» ανέλαβε ο Zdot, ενώ στη σύνθεση βρίσκουμε τον ίδιο τον Wiley.

Το πραγματικό όνομα του Wiley είναι Richard Cowie Jnr και κατάγεται από την Αγγλία. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από το συγκρότημα Pay As U Go, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο top 40 hit, με το τραγούδι του «Champagne Dance» το 2001. Εντούτοις, από τις αρχές του 2000, ο ίδιος ανεξάρτητα κυκλοφόρησε μια σειρά από ορχηστρικά τραγούδια υπό τον τίτλο «Eskimo» με αποτέλεσμα να γίνει δημοφιλής χάρη στο μουσικό του ταλέντο, αλλά και με το υλικό που κυκλοφόρησε παρέα με τους Roll Deep και την εισαγωγή ενός νέου μουσικού στυλ που ακούει στο όνομα grime, με επιρροές από dancehall, ragga και hip hop.

Ακόμη, ο Wiley έχει κυκλοφορήσει τραγούδια που κατάφεραν να μπουν στο UK Singles Chart top 10 hits, όπως το «Wearing My Rolex», «Never Be Your Woman» και το Νο1 hit «Heatwave».

Wiley feat. JME - I Call The Shots

Back To Top