skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Within Temptation feat. Jacoby Shaddix – The Reckoning

Οι Within Temptation ‘σπάνε τη σιωπή’ τους και κυκλοφορούν το πρώτους single, “The Reckoning”, σε συνεργασία με τον Αμερικανό μουσικό και τραγουδιστή Jacoby Shaddix!

Τίτλος τραγουδιού“The Reckoning”

Καλλιτέχνης: Within Temptation feat. Jacoby Shaddix

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: 12 Inch Media

Από το LP: “Resist”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Within Temptation αλλάζουν τον ήχο τους προσεγγίζοντας περισσότερο mainsteam μονοπάτια και μας προσκαλούν να απολαύσουμε το νέο τους υλικό. Αυτό θα κυκλοφορήσει μέσω του ολοκαίνουριου δίσκου τους, με τίτλο “Resist”, στις 14 Δεκεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε και φαίνεται πως ήρθε ο καιρός, ώστε οι Within Temptation να παρουσιάσουν το πρώτο δείγμα από αυτό. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “The Reckoning”, μία εμβληματική δημιουργία, η οποία έχει απομακρυνθεί ελάχιστα από το πρωτότυπο, ορχηστρικό ύφος του συγκροτήματος και πλησίασε τις gothic-rock αναφορές, αλλά σε mainstream εμβέλεια. Το αποτέλεσμα καταλήγει να είναι ενδιαφέρον, ωστόσο πολλούς θα τους ξενίσει αυτή η ηχητική αλλαγή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για το “The Reckoning” το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Αμερικανό μουσικό και τραγουδιστή Jacoby Shaddix, για τον οποίο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Sharon Den Adel, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Metal Hammer: “Έχει τόσο πολύ πλάκα! Είναι απλά διασκεδαστικό να είσαι γύρω σου. Αφού ηχογράφησε το κομμάτι του, ήταν σαν (να έλεγε): ‘Εσείς είστε τόσο σπουδαίοι – υπάρχετε 20 χρόνια, και με αυτό το τραγούδι, θα προχωρήσετε άλλα 20.”

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι Within Temptation για τις ανάγκες του δίσκου συνεργάστηκαν και με τον Anders Fridén των In Flames και τον Jasper Steverlinck των ARID.

Within Temptation feat. Jacoby Shaddix - The Reckoning

Back To Top