skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Wiz Khalifa feat. Gucci Mane – Real Rich

Wiz Khalifa και Gucci Mane σε μία hip hop συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Real Rich”

Καλλιτέχνης: Wiz Khalifa feat. Gucci Mane

Μουσική / Στίχοι: Gucci Mane, Wiz Khalifa

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Αποτελώντας δύο μεγάλα ονόματα της hip hop μουσικής σκηνής σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Wiz Khalifa και ο Gucci Mane συμπράττουν μουσικά για τις ανάγκες του “Real Rich”, ενός single που ήρθε για να το απολαύσουμε, στις 4 Μαΐου. Ολιγόλεπτο, αλλά περιεκτικότατο, το “Real Rich” φέρει την υπογραφή των δύο rappers στους στίχους και τη μουσική του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί μία «καθαρόαιμη» hip hop δημιουργία. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο κι επερχόμενο δίσκο του Wiz Khalifa, με τίτλο “Rolling Papers 2”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθείς στις 13 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω των Rostrum και Atlantic Records.

Το “Real Rich” αποτελεί το follow-up του “Hunnid Bands”, αλλά και του τυχαίου single που κυκλοφόρησε στο ενδιάμεσο, με τίτλο “420 Freestyle”. Στα δεκατρία χρόνια μουσικής του καριέρας, ο Wiz Khalifa έχει στο ενεργητικό του αισίως τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και κάθε νέο υλικό που δημιουργεί αποτελεί μία νέα επιτυχία.

Από την δική του πλευρά, ο έτερος Αμερικανός rapper, Gucci Mane, όντας ενεργός στη μουσική βιομηχανία από το 2001, επίσης έχει την επιτυχία στο τσεπάκι του, δεδομένου μάλιστα και του πιστού κοινού του. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του απόπειρα φέρει τον τίτλο “El Gato: The Human Glacier”, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το επερχόμενο album του, “The Evil Genius”!

Wiz Khalifa feat. Gucci Mane – Real Rich

Back To Top