skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Yandel feat. J Balvin – Muy Personal

Μία ανερχόμενη reggaeton επιτυχία από τους Yandel και J Balvin!

Τίτλος τραγουδιού“Muy Personal”

Καλλιτέχνης: Yandel feat. J Balvin

Μουσική / Στίχοι: Bull Nene, Yandel, J Balvin

Από το album: “Update”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Από το 1998, ο Yandel έχει αποδείξει στο κοινό τη δυναμική του στον χώρο της μουσικής! Συνεχίζοντας την προώθηση της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, με τίτλο “UPDATE”, ο Πουερτορικανός τραγουδιστής μας παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι από αυτήν, σε συνεργασία με τον επίσης reggaeton καλλιτέχνη, J Balvin. Ο τελευταίος, με καταγωγή από την Κολομβία έχει στο ενεργητικό του ήδη έξι ισπανόφωνα studio albums, με το πιο πρόσφατο, “Energia”, να έχει κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016.

Η σύμπραξη, λοιπόν, των δύο αυτών καλλιτεχνών έχει ως αποτέλεσμα το τραγούδι “Muy Personal”. Σε μουσική και στίχους των ιδίων και σε συνεργασία με τον Bull Nene κυκλοφόρησαν το εύρυθμο αυτό τραγούδι, με σκοπό την προώθηση του δίσκου “UPDATE” του Yandel, ο οποίος ήδη έχει δεχτεί αρκετές θετικές κριτικές. Η αφορμή για αυτές ήταν τα τραγούδια “Mi Religión”Explícale και Sólo Mía που κυκλοφόρησε ψηφιακά από τις αρχές του καλοκαιριού.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, έχει οριστεί η επίσημη κυκλοφορία του album, μέσω της Sony Music Latin. Ο εν λόγω δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για να τον αποκτήσεις στην ψηφιακή του μορφή και να απολαύσεις τις προσωπικές δημιουργίες του ερμηνευτή, αλλά και τις συνεργασίες του με σημαντικά ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου, όπως οι Luis Fonsi, Maluma, Bad Bunny, Wisin, κ.ά.

Yandel feat. J Balvin - Muy Personal

Back To Top