skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Young Blacc & Chris Brown – Partyin’ Next Door

Οι Young Blacc και Chris Brown σε μία hip hop δημιουργία, με τίτλο “Partyin’ Next Door”!

Τίτλος τραγουδιού“Partyin’ Next Door”

Καλλιτέχνης: Young Blacc & Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 7 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Αναφερόμαστε σε ένα άκρως επιτυχημένο δίδυμο, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Young Blacc συνεργάζεται επαγγελματικά με τον Chris Brown, ούτε και η τελευταία. Οι δυο τους συμπράττουν μουσικά για τις ανάγκες του νέου ανεξάρτητου single, “Partyin’ Next Door”. Ο καθένας από τους δύο βάζει τις ξεχωριστές μουσικές του επιρροές, με ένα αποτέλεσμα που καταλήγει σε μία hip hop δημιουργία, γεμάτη synths και ρυθμικά beats.

Θυμόμαστε τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται για το τραγούδι “Dolce” που κυκλοφόρησε μέσα από τον δίσκο του Chris Brown “Attack the Block”, τον Οκτώβριο του 2016. Ο Young Blacc ανεξαρτήτως του Brown φαίνεται πως δεν κάθεται σε ‘χλωρό κλαρί’. Συγκεκριμένα πρόσφατα κυκλοφόρησε μία ακόμα συνεργασία με τους Chrome και Thato Jessica σε ένα τραγούδι που φέρει ως τίτλο “I’m Ready”.

Από την δική του την πλευρά, ο 28χρονος rapper, Chris Brown, έχει πάψει να τραβάει τα βλέμματα με την προσωπική του ζωή, ενώ μεγαλώνοντας φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στην μουσική του εξέλιξη. Το πιο πρόσφατο δισκογραφικό του εγχείρημα έχει τίτλο “Heartbreak on a Full Moon” και κυκλοφόρησε στην αναλογική του μορφή στις 31 Οκτωβρίου 2017, μέσω της RCA Records. Το κοινό παραμένει πιστό στην καλλιτεχνική του πορεία, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε και από την συμμετοχή του στις live εμφανίσεις του Brown στο πλαίσιο της περιοδείας του, “The Party Tour”.

Young Blacc & Chris Brown - Partyin' Next Door

Back To Top