skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Yungen feat. Craig David – Intimate

Ο Yungen και ο Craig David συνεργάζονται για το “Intimate”!

Τίτλος τραγουδιού“Intimate”

Καλλιτέχνης: Yungen feat. Craig David

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Yungen, κατά κόσμον CJ Brooks, είναι Βρετανός rapper κι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 2010. Αυτά τα οχτώ χρόνια δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ωστόσο στην Μεγάλη Βρετανία είναι ευρέως γνωστός για τις δημιουργίες του, αλλά και την στιχουργία του. Ο Yungen είναι ξανά στις επάλξεις με μία νέα δημιουργία και στο πλευρό του έχει τον διάσημο καλλιτέχνη, Craig David. Οι δύο τους συνυπάρχουν αρμονικά για χάρη του τραγουδιού, “Intimate”. Πρόκειται για μία μελωδική hip hop δημιουργία, στα φωνητικά της οποίας ακούμε και τους δύο καλλιτέχνες, ενώ στο background ηχούν “πιασάρικα” synths.

Από την δική του την πλευρά, ο Craig David σημειώνει μία αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Από το 1997 έχει στο ενεργητικό του επτά ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε και φέρει ως τίτλο “The Time Is Now”. Η προσωπική του ζωή έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα καλλιτεχνικά -κι όχι μόνο- δρώμενα, ενώ σημαντικές είναι και οι συνεργασίες που έχει σημειώσει, με καλλιτέχνες όπως η Rita Ora, Major Lazer, Big Narstie, Sigala, κ.ά.

Το “Intimate” κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου, μέσω της Sony Music Entertainment και μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Yungen feat. Craig David - Intimate

Back To Top