skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Τhe Raconteurs – Sunday Driver & Now That You’re Gone

Το side project του Jack White, οι The Raconteurs αποκάλυψαν δύο νέα τραγούδια μετά από μια ολόκληρη δεκαετία.

Τίτλος τραγουδιού“Sunday Driver” & “Now That You’re Gone”

Καλλιτέχνης: Τhe Raconteurs 

Μουσική / Στίχοι: Τhe Raconteurs 

Εταιρεία: Third Man Records

Από το LP: “Consolers Of The Lonely: 10th anniversary reissue”

Ημερομηνία κυκλοφορίας singles: 19 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το συγκρότημα του Jack White, οι Raconteurs επέστρεψαν με νέα μουσική μετά από 10 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, κυκλοφορώντας δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα “Sunday Driver” και “Now That You’re Gone”.

Το “Sunday Driver” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα rocksteady ρυθμό από έντονα drums και κιθάρες, αν και το τραγούδι βυθίζεται επίσης σε πιο σουρεαλιστικούς και γαλήνιους τόνους. Το “Now That You Gone”, εν τω μεταξύ, κινείται επιδέξια ανάμεσα σε ένα stripped-down blues stomper που συμπληρώνουν όμορφα κιθαριστικά riffs και τρίλιες από φλάουτο, που σχεδιάζουν μια συγκινητική soul μπαλάντα.

Αμφότερα τα τραγούδια αυτά θα συμπεριλαμβάνονται σε μια νέα κυκλοφορία ως ανεξάρτητο διπλό maxi single επτά ιντσών το οποίο με τη σειρά του θα συμπεριληφθεί στην σειρά κυκλοφοριών της Third Man Records, για την επετειακή επανέκδοση του θρυλικού album των Raconteurs, “Consolers Of The Lonely” του 2008. Οι Raconteurs -οι οποίοι αποτελούνται από τους Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence και Patrick Keeler– ηχογράφησαν δύο αυτά νέα τραγούδια κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους για το επερχόμενο album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Τhe Raconteurs - Sunday Driver & Now That You’re Gone

Back To Top