skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Charli XCX – Focus & No Angel

Η Charli XCX επιστρέφει όχι με ένα, αλλά δύο ολοκαίνουρια singles!

Τίτλος τραγουδιού“Focus” & “No Angel”

Καλλιτέχνης: CharliXCX

Μουσική / Στίχοι: Jack & Coke, A. G. Cook, Charli XCX / Charli XCX, George Astasio, Jason Pebworth, Jon Shave, Alexander Oriet, David Phelan

Εταιρεία: Asylum Records UK

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για τα pop anthems υπό τον τίτλο «Focus» και «No Angel» που αναμένεται να ακουστούν δυνατά αυτό το καλοκαίρι.

Ύστερα από τη κυκλοφορία του «5 In The Morning» τον προηγούμενο μήνα η Charli παρουσιάζει το «Focus» σε παραγωγή του χρόνια συνεργάτη της καλλιτέχνιδας, A.G. Cook, παρέα με το μουσικό duo από τη Σουηδία, Jack & Coke, το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη live εμφάνισή της τραγουδίστριας στο FORM Festival που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Αριζόνα. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, ακούμε τη Charli να απευθύνεται στο άλλο της μισό, υπογραμμίζοντας πως αν θέλει να την κατακτήσει θα πρέπει να αποτελεί το νούμερο ένα στη λίστα με τις προτεραιότητές του.

Αντίστοιχα, το «No Angel» αποτελεί μια παραγωγή των Invisible Men (ZAYN, Iggy Azalea), σε συνεργασία με τη SOPHIE (aka: SophieXeon), και είναι μια “κραυγή” της Charli που υποστηρίζει πως το να είσαι και λίγο άτακτος, δεν είναι τόσο κακό.

Να σημειώσουμε πως και τα δυο νέα της τραγούδια περιλαμβάνουν στοιχεία της hip-hop και synth-pop μουσικής και αναμένεται να περιλαμβάνονται σε ένα νέο δισκογραφικό εγχείρημα της Charli. Σαφώς ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, όμως η τραγουδίστρια έχει υποσχεθεί στο κοινό της πως μέχρι το τέλος του χρόνου πρόκειται να παρουσιάσει πολλά ακόμα νέα τραγούδια.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στο Rolling Stone αποκάλυψε:

«Νομίζω θα κυκλοφορήσω ένα (νέο) album, αλλά ποια η σημασία πλέον του album; Ο σκοπός μου προς το παρόν είναι να κυκλοφορήσω όσο περισσότερη μουσική γίνεται, είτε πρόκειται για συνεργασίες, είτε για δικά μου τραγούδια. Νομίζω πως επειδή αποκαλείται μια mixtape, δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο έγκυρο (μουσικό εγχείρημα). Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, συνειδητοποίησα πόσο αγαπώ το να βρίσκομαι στο studio και πόσο αγαπώ τις συνεργασίες και πόσο καλή είμαι στη μουσική επιμέλεια. Οπότε θέλω να κάνω μόνο αυτό είτε υπό τη μορφήmixtape, album ή ό,τι άλλο».

Charli XCX – Focus & No Angel

Back To Top