skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Florida Georgia Line – Simple & Colorado

Οι Florida Georgia Line μοιράζονται μαζί μας δύο ολοκαίνουρια ανεξάρτητα digital singles, με τίτλο “Simple” και “Colorado”!

Τίτλος τραγουδιού“Simple” & “Colorado”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line

Μουσική / Στίχοι: Tyler Hubbard, Michael Hardy, Mark Holman, Brian Kelly

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: Digital Singles

Ημερομηνία κυκλοφορίας singles: 31 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ολοκληρώνοντας το πρώτο πεντάμηνο του 2018, οι Florida Georgia Line σηματοδοτούν την επάνοδό τους στο μουσικό προσκήνιο κυκλοφορώντας δύο ολοκαίνουρια, country τραγούδια τους, τα οποία έχουν τίτλο “Simple” και “Colorado”. Λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο μουσικής αποχής, από όταν δηλαδή είχαν κυκλοφορήσει το single τους, Smooth, παρμένο από τον δίσκο “Dig Your Roots”, το country duo παίρνει τις κιθάρες του και την χαρούμενη διάθεσή του και μας προκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του.

Το “Simple” κυκλοφόρησε στις 31 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Big Machine Label Group και πραγματεύεται όλα τα απλά και απτά συναισθήματα που μπορούν να αισθανθούν δύο ερωτευμένοι άνθρωποι. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Tyler Hubbard, Michael Hardy, Mark Holman και Brian Kelly. Από την άλλη πλευρά, το “Colorado” διατηρεί μία πιο rock εκδοχή των Florida Georgia Line, και αναφέρεται στην αποτυχημένη προσπάθεια γάμου δύο ανθρώπων, που ενώ στην αρχή ήταν όλα «ρόδινα», η όλη διαδικασία κατέληξε σε ένα φιάσκο.

Οι Florida Georgia Line καταφέρνουν να συνδυάσουν τα γνήσια country ηχοχρώματα, με πιο rock πινελιές και να κάνουν μία νέα πρόταση στο ευρύ κοινό. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια πιθανή κυκλοφορία δίσκου, μπορείς να απολαύσεις τα δύο νέα τραγούδια τους ευθύς αμέσως.

Florida Georgia Line - Simple

Florida Georgia Line - Colorado

Back To Top