skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Gorillaz – Humility & Lake Zurich

Οι Gorillaz επιστρέφουν με δύο νέες επιτυχίες από το επερχόμενο album τους “The Now Now”.

Τίτλος τραγουδιού: 1. “Humility” (feat.George Benson), 2. “Lake Zurich”

Καλλιτέχνης: Gorillaz

Μουσική / Στίχοι: 1. Remi Kabaka, James Ford, George Benson, Damon Albarn 2. Damon Albarn

Εταιρεία: Parlophone/Warner Bros.

Σκηνοθεσία : Jamie Hewlett (“Humility”)

Από το LP: “The Now Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία κυκλοφορία των Gorillaz με το δίσκο “Humanz” και τώρα το σχήμα επιστρέφει με δύο νέες επιτυχίες που προμηνύουν ένα ακόμα album. Το “The Now Now”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις τις 29 Ιουνίου μέσω της Warner Bros και η ανακοίνωση αυτή ήρθε με την παρουσίαση των δύο πρώτων singles του “Humility” και “Lake Zurich”, με το πρώτο να καταφτάνει και οπτικοποιημένο!

Ο συνιδρυτής των Gorillaz, Jamie Hewlett σκηνοθέτησε το clip του ολοκαίνουριου single τους, “Humility”, το οποίο βρίσκει τον animated τραγουδιστή τους, 2D να κάνει πατινάζ στη Venice Beach. Ο Jack Black συμμετέχει στο clip παριστάνοντας τον μουσικό δρόμου σε μια κοντινή παραλία. Τα υπόλοιπα -κινούμενα σχέδια- μέλη των Gorillaz εμφανίζονται κι αυτά στο video. H κιθαρίστρια Noodles παίζοντας σκάκι λίγο παραπέρα και ο προσωρινός μπασίστας τους, Ace καταστρέφει ένα παιχνίδι μπάσκετ (ο κανονικός μπασίστας Murdoc Niccals αναφέρεται ως “προσωρινά αδιάφορος”, και ο τόπος που βρίσκεται παραμένει άγνωστος). Ο drummer Russel Hobbs εμφανίζεται στο τέλος βάζοντας τρικλοποδιά στον 2D.

Το “Lake Zurich”, είναι ένα αισιόδοξο, χορευτικό, ορχηστρικό θέμα με funk grooves και φουτουριστικά synths, ενώ στο “Humility” συμμετέχει και ο George Benson στα φωνητικά. Ανάμεσα στα featurings του δίσκου θα συναντήσουμε και τα ονόματα των Snoop Dogg και Jamie Principle.

Gorillaz - Humility

Gorillaz - Lake Zurich

Back To Top