skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | James – Busted & Better Than That

Οι James επέστρεψαν άκρως ανανεωμένοι και μαζί τους έφεραν δύο νέα τραγούδια, με τίτλους “Busted” και “Better That That”!

Τίτλος τραγουδιού: “Busted” & “Better Than That”

Καλλιτέχνης: James

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το EP: “Better Than That”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Έχοντας περάσει ήδη δύο χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου τους, “Gift at the End of the World”, ενός δίσκου που κατάφερε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του να φτάσει στην κορυφή των charts, οι James αλλάζουν το μουσικό ύφος τους, προσεγγίζοντας ένα περισσότερο φιλικό προς τα ραδιόφωνα style και μας συστήνουν δύο τραγούδια που μας προϊδεάζουν για μία εκρηκτική συνέχεια.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Busted”, ένα ατμοσφαιρικό indie pop τραγούδι, από το οποίο δεν λείπει το ηλεκτρονικό στοιχείο. Έτσι, με τις ηλεκτρικές κιθάρες να δημιουργούν μία αισθαντική διάθεση, το βρετανικό συγκρότημα μας δίνει μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο EP του, με τίτλο “Better Than That”. Το “Busted” και τα ρυθμικά κρουστά του δίνουν τη σκυτάλη στο δεύτερο τραγούδι κι ομότιτλο του πολυαναμενόμενου δίσκου τους. Ακούγοντας τον Tim Booth στα φωνητικά και τις υψηλές νότες που καταφέρνει να «πιάσει» διαπιστώνεις αμέσως ότι οι James πραγματοποίησαν μία δυναμική επάνοδο.

Και τα δύο τραγούδια περιλαμβάνονται στο ολοκαίνουριο EP του συγκροτήματος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε. Αξίζει να σημειώσουμε πως εντύπωση έχει κάνει στο ελληνικό κοινό το γεγονός ότι οι James για το 2018 δεν έχουν προγραμματίσει κάποια εμφάνιση στη χώρα μας.

James – Busted

James – Better Than That

Back To Top