skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Meghan Trainor – Can’t Dance & Let You Be Right

Δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της μοιράζεται μαζί μας η Meghan Trainor!

Τίτλος τραγουδιού“Can’t Dance”

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Jacob Kasher, Meghan Trainor, Andrew Wells

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Τίτλος τραγουδιού“Let You Be Right”

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Andrew Wells, Meghan Trainor

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Καθ’οδόν για την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου της δίσκου βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Meghan Trainor, και για τον λόγο αυτό μας συστήνει συνεχώς νέο υλικό της. Αυτή τη φορά, η χαριτωμένη, 24χρονη τραγουδίστρια της R&B και pop μουσικής σκηνής μοιράζεται μαζί μας όχι ένα, αλλά δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της, τα οποία φέρουν ως τίτλους “Can’t Dance” και “Let You Be Right”. Και τα δύο τραγούδια κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητα digital singles, ενώ αναμένεται να συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων στον επερχόμενο, πολυαναμενόμενο, αλλά άτιτλο ακόμα τρίτο της δίσκο.

Αναφορικά με το “Can’t Dance”, αυτό αποτελεί μία σκληροπυρηνική δημιουργία, εμπνευσμένη από το μουσικό ύφος της δεκαετίας των ‘90s, όπου η Trainor σε προκαλεί να χορέψεις στον ρυθμό της. Ήδη η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του εν λόγω τραγουδιού είχε πραγματοποιηθεί μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσω του Twitter από την ίδια την καλλιτέχνη.

Από την άλλη πλευρά, έχουν το “Let You Be Right”, ένα uptempo, pop τραγούδι, που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το προαναφερθέν “Can’t Dance” και πραγματεύεται τους συμβιβασμούς που κάνουμε με σκοπό να μην χάσουμε ανθρώπους που αγαπάμε πάνω σε στιγμές ύστατου θυμού. Με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε της κάλεσμα, η Meghan Trainor έκανε αυτό το δώρο στους θαυμαστές της και μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο τραγούδια ευθύς αμέσως.

Meghan Trainor – Can’t Dance

Meghan Trainor – Let You Be Right

Back To Top