skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Mike Shinoda – Prove You Wrong & What The Words Meant

Ο Mike Shinoda παρουσιάζει δύο νέα τραγούδια του!

Τίτλος τραγουδιού: “Prove You Wrong” & “What The Words Meant”

Καλλιτέχνης: Mike Shinoda

Μουσική / Στίχοι: Mike Shinoda

Εταιρεία: Warner Bros.

Από το LP: “Post Traumatic (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερους από έξι μήνες που έχει κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album του, ο Mike Shinoda κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια. Αυτά έχουν τίτλους “Prove You Wrong” και “What The Words Meant” κι αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της deluxe edition του “Post Traumatic” δίσκου του. Electro στοιχεία συνδυάζονται απόλυτα με τα alternative rock ηχοχρώματα, από τα οποία φυσικά δεν λείπουν οι rap αναφορές. Με το πρώτο τραγούδι να αποτελεί μία εύρυθμη δημιουργία, δίνεται η σκυτάλη στο αργό “What The Words Meant” καταφέρνοντας μετά από καιρό να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Chester Bennington.

Ο Mike Shinoda δεν έχει σταματήσει λεπτό την προώθηση του δίσκου του, ενώ από τις 2 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η ευρωπαϊκή περιοδεία του από το Βερολίνο της Γερμανίας. Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στο πόσο δύσκολο ήταν για τον Shinoda ο αποχωρισμός του από τον επιστήθιο φίλο του, τον Chester.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “Rolling Stone”: “Όταν έγραψα μερικά από αυτά τα τραγούδια ήμουν σε φάση ‘Oh, έπρεπε να το πω αυτό; Ακούγεται περίεργο; Αλλά πιστεύω πως θα ήταν αληθινό για οποιονδήποτε βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Όταν περνάς μέσα από μία δύσκολη κατάσταση, καμιά φορά αναρωτιέσαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Και το έκανα. Από μία άποψη, φοβόμουν να γράψω ένα τραγούδι ή έναν δίσκο που ήταν φυσικός.”

Mike Shinoda - Prove You Wrong

Mike Shinoda - What The Words Meant

Back To Top