skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Nicki Minaj – Barbie Tingz & Chun Li

H Nicki Minaj κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια και ξεπερνά τις 50.000 πωλήσεις μέσα στο πρώτο 24ωρο!

Τίτλος τραγουδιού“Chun Li”

Καλλιτέχνης: Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Chevi Music, Nicki Minaj

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Τίτλος τραγουδιού“Barbie Tingz”

Καλλιτέχνης: Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Chevi Music, Nicki Minaj

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το «Barbie Tingz» είναι μία από τις πρώτες solo επιτυχίες που κυκλοφόρησε η Nicki Minaj για το 2018. Μαζί του κυκλοφόρησε κι ένα δεύτερο τραγούδι με τίτλο “Chun-Li” που πήρε τον τίτλο του από τον πρώτο θηλυκό χαρακτήρα της σειράς video games, “Street Fighter”.

Σε όλο το τραγούδι, η Minaj συγκρίνεται με την Chun-Li, την Κινέζα πολεμίστρια του παιχνιδιού, που επιδιώκει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα της, λέγοντας ότι και η ίδια μάχεται ενάντια στις προσπάθειες των αντιπάλων της που προσπαθούν να την μειώσουν.

Η μουσική και οι στίχοι σε αμφότερα τα τραγούδια, έχουν την υπογραφή της ίδιας της Minaj σε συνεργασία με τον Chevi Music ενώ η πρεμιέρα τους έγινε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στο Beats 1, αμέσως μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που του παραχώρησε.

Τα δύο αυτά τραγούδια είναι τα πρώτα που κυκλοφορεί η Minaj μετά από τις κυκλοφορίες των “No Frauds”, “Changed It” και “Regret In Your Tears”, τον Μάρτιο του 2017. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία των δύο αυτών singles, οι πωλήσεις τους έχουν ξεπεράσει τις 50.000 μονάδες στην πλατφόρμα μόνο στα iTunes. Αυτό αποδεικνύει πως η Minaj έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο και πως η επιστροφή της στα charts έχει ήδη δρομολογηθεί για χτύπημα μονοψήφιων θέσεων!

Nicki Minaj - Barbie Tingz

Nicki Minaj - Chun Li

Back To Top